Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A jste SVJ? Toto by měl řešit výbor SVJ, nebo majitel domu. Ideální by bylo „brano“ na dveřích a místo kliky koule, když už někdo nezamkne, alespoň se zamezí snadnému otevření. Takže, doporučuji dát podnět majiteli/správci/výboru atp…
@Nika9 píše:
A jste SVJ? Toto by měl řešit výbor SVJ, nebo majitel domu. Ideální by bylo „brano“ na dveřích a místo kliky koule, když už někdo nezamkne, alespoň se zamezí snadnému otevření. Takže, doporučuji dát podnět majiteli/správci/výboru atp…
já bych to řešila, ale nemáme tady moc dobré lidi, nevím zda by se tím někdo zabýval. Tohle může někdo dělat i schválně.
Tak zacala bych asi nejakym dopisem vylepenym na ty kolarne…
@Janička10 píše:
Tak zacala bych asi nejakym dopisem vylepenym na ty kolarne…
taky bych to tak videla
V tom pripade bych si dala kolo do sklepa, na balkon nebo do komory,… ![]()
Pokud si kolo dám do vlastního sklepa, byla bych hlavní podezřelá, proč si najednou dávám kolo k sobě do sklepa nebo proč to najednou zamykám.
Tak to pak neporadim… Asi budes muset pockat az ti ho lohnou…
Tak to pak neporadim… Asi budes muset pockat az ti ho lohnou…
@Anonymní píše:
Dobrý večer,
prosím o zachování anonymity, z důvodu osobních důvodů.
Jde o to, že bydlíme v činžovním domě. Dáváme si kolo do kolárny. Již několikrát se stalo, že kolárna nebyla zamknutá. Přišla jsem a dveře byly otevřeny dokořán, stalo se to víckrát. Většinou se to děje, když sem třeba přišla z práce, takže to někdo dělá asi v dopoleních, poledních hodinách. Já to neuhlídám, chodím do zaměstnání.
Nevím jak to mám, řešit, jak se proti tomu bránit, aby se nejen mě, ale i ostatním kolo neztratilo?
Já bych ho zámkem připoutala k topení nebo k něčemu v té kolárně ![]()
V tomhle bych se raději spolehla sama na sebe.
Přinejhorším, jestli se u vás krade, tak bych to kolo dala na balkon nebo někam do bytu ![]()
@zvědavá borůvka do bytu kolo dát nemůžu, bydlíme ve vyšším patře a výtah máme malý, tam se kolo nevejde.
Dobrý večer,
prosím o zachování anonymity, z důvodu osobních důvodů.
Jde o to, že bydlíme v činžovním domě. Dáváme si kolo do kolárny. Již několikrát se stalo, že kolárna nebyla zamknutá. Přišla jsem a dveře byly otevřeny dokořán, stalo se to víckrát. Většinou se to děje, když sem třeba přišla z práce, takže to někdo dělá asi v dopoleních, poledních hodinách. Já to neuhlídám, chodím do zaměstnání.
Nevím jak to mám, řešit, jak se proti tomu bránit, aby se nejen mě, ale i ostatním kolo neztratilo?