Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Já tě úplně chápu, mám to stejně a je to k zbláznění. Je mi lehce přes třicet. Přijdu si hrozně, že mi každou chvíli něco je. Chodím na endokrinologii, gastroenterologii, časté gynekologické problémy, jednou ročně imunologie, kožní potíže, do toho několikrát do roka ATB. Vůbec si nepřijdu normální, imunitu mám dle vyšetření relativně v pořádku, ale prostě stále něco. ATB mám vždy až po podrobnějších vyšetření, protože je mívám fakt často a střídá se mi močák, dutiny, průdušky, angína. Užívám vitamíny, probiotika, cvičím, chodím na procházky, jídelníček ok, dokonce jsem se snažila to i ignorovat, ale také to k ničemu nevedlo.
Tak ráda bych byla alespoň dva měsíce v kuse zdravá, bez jakýchkoliv obtíží. Snad se jednou poštěstí.
Přesně tak. Jakoby se z toho nedalo dostat. Taky jsem se snažila ignorovat, že se třeba tělo vyléčí samo nebo si zvyknu atd. Ale zatím mi to nefungovalo.
@What88 hlavně si občas člověk přijde jak simulant a nebo hypochondr.
Přesně to jsem si říkala, že je to třeba mou psychikou a tělo se samo uzdraví. Ne, nefunguje to. I když jsem psychicky v naprosté pohodě, zase mě něco sestřelí. Ale co s tím? Nikdo neporadí. Zkoušela jsem dlouhodobě i různé bylinky (čaje, tinktury,…) a také to nikam nevedlo. Do toho mám ještě problémy s váhou, nejde mi zhubnout pod 72kg a ještě mám obrovské výkyvy, klidně mi hapruje 8kg za měsíc a to mi také nikdo nedokáže vysvětlit. Kalorické tabulky, aktivita, stejně se mi to stále drží. Nesměla bych jíst vůbec nic, abych se pod tu hranici dostala. Kdyby alespoň člověk neměl bolesti… Drž se a přeji pevnější zdraví. ![]()
Chřipku nebo běžné nachlazení mám 2× za rok. K doktorovi chodím jen na preventivku nebo když je mi hodně blbě s horečkama a potřebuji neschopenku a to je 1× za rok. Antibiotika jsem měla naposledy vloni na jaře.
Covid vše určitě zhoršil..jediné, co mi jakš takš pomáhá jsou Betaglukany Biocell a H2 Immunity..
Pokud myslíš nemocný na virozy, bakterie a další nahodile nemoci, tak 2× do roka. K doktorovi chodím jednou za tak 10 let
. Takové ty tahle potíže jako klouby, záda, zranění při činnosti tak to mám prakticky furt ![]()
Tak já mám zdravotní problémy neustále
je mi přes 30 a mám jedno dítě…neustále problémy se žaludkem, břicho, gynekologické záněty, virózy, bolesti hlavy, páteře, se srdcem a pořád nějaké zákroky v narkóze
a jedu neustále kolečko u doktorů a už to vcelku nedávám ![]()
@What88 Nektere roky muze byt.
Trpim od detstvi na zanety zvukovodu, to musim vickrat kazdy rok - kazdy rok jdu na preventivni procisteni zvukovodu + stejne cca co rok a pul me to chytne.
Kdyz nekdo z deti dotahne streptokoka, vetsinou ho dostanou doma skoro vsichni
.
1-2krat rocne dotahnou deti nejaky strevni chcip - to mivam s nakazou tak 50:50.
Covid jsem mela nastesti jen jednou, muz trikrat.
Loni me potrapil vlekly zanet v oku, zanet dutin (poprve v zivote, kez by i naposled…) a reflux (jen na ten padly 3 navstevy Dr.).
Pak jsem byla loni tak 3krat nemocna - nejaka vikendovka bez nutnosti navstevy lekare.
Presto si nijak extra nemocna nepripadam
. Za poslednich 5 let jsem byla v PN 11 dni, coz teda je i tim, ze 1-2 dny mohu v krizi vyresit HO a covid jsem mela v dobe, kdy byla HO povinne. Syn treba v MS nektere roky neodchodil ani 50% dochazky.
Ale do 30, nez jsem mela deti, nemarodila jsem temer vubec (ani jako dite) - krom tech zanetu zvukovodu tak jednou za 3 roky.
Tak to je extrem tolikrát do roka, já měla ted dvoje antibiotika a pořád mám špatné zažívání asi jsem nenašla kvalitní probiotika nebo poradíte mi co na to, jak jste se daly do pořřádku po takovém záběru? bohužel jiná cesta nebyla než atb:(
Od te doby, co nastoupily deti do skolky, casto.
Momentalne jsem doma asi s chripkou, prinesl to domu ctyrletak(ano, stale pry radi), mam horecky a je mi zle. Podobne mi bylo naposled asi v prosici. Leden-unor jsme byli doma nonstop, syn to nosil ze skolky. Starsi skola ve skole uz vydrzi zdrava. Co u deti trva den dva, u nas dospelych i dva tydny. Porad rikam, ze skolkove bacily jsou nejhorsi ![]()
Pěkný…zkuste h2 probio, to jsou top probiotika a díky molek. vodíku nastupuje účinek velmi rychle a mě právě po atb léčbě pomohly, ted v nich pokračuju a beru je na imunitu ještě v kombinaci s h2 recovery a to je silné kombo
a už se držím
@LenkaPrášilka píše: Více
Jaký jiný vodík než molekulární je v běžných podmínkách?