Jak často může dítě antibiotika - uškodí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7421
12.1.16 20:39
@Anonymní píše:
@martina.se ted jsme si to pritahli z obcbodu. Pan pred nami chrchlal. Ale on nema normalni kasel, jemu rychle „pada“ na prudusky, plice.

Co inhalátor, zkoušeli jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.16 20:50

@Brontik máme inhalátor a od prvního problému inhaluje vincentku, Mucosolvan a co je potřeba. Kromě toho je na inhalačních kortikosteroidech a v případě obtíží máme přidat Ventolin.
Ale třeba naposled ani nezakašlal a stejně to měl na průduškách. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7421
12.1.16 21:15

:,( vystřílela jsi mi skoro všechny náboje… :,( tak v tom případě přeji ať je jen líp.
Ještě mne napadá, co dáváte na rýmu? Jen inhalace nebo i něco dalšího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.16 21:20

@Brontik inhalace a mořskou vodu + odsáváme, když je potřeba. Plus teda dostává dělané kapky z lékárny.
Přiznávám, že nemám ráda kapky do nosu, nepoužívám je ani pro sebe, protože po 1. dni mi začne téct krev z nosu a nemůžu se toho zbavit.

• Citovat
  • Upravit
7421
12.1.16 21:59

Kapky z lékárny myslíš „bendovky“, resp. antibiotické?
U nás třeba jakékoliv kapky byly prblém. I pamycon, či bendovky.
Když jsem dala tyto kapky (ale i třeba olynth jsem jendou zkusila, s tím, že ho v případě potřeby snadno vysadím), tak se po tom během 2 dnů stáhla, přestala smrkat a nakonec i kašlat, usadilo se to na její „oblíbené“ místečko pod levou lopatku a bylo „vymalováno“. Někdy jsme to rozdejchali Ventoilinem, případně prednisonem, jindy skončila na atb.
Od té doby, co jsme přestali kapky dávat ( i z úplně obyčejné rýmy dokázala udělat zápal plic), je na tom výrazně lépe. Aktuálně dávám Sterimar s mědí a manganem (nesnáší ho :lol: ) a k tomu ideálně 4× denně inhalace vincentky. Když mám přesto pocit, že to není ideální, pomáhám si ventlinem. Myslím, že časem odposloucháš, kdy ho potřebuje a kdy ne. ( nejradeji jsem byla, když v těhle chvílích přišla k ránu k nám do posltele, to jsem to poznala okamžitě…)
Já vím, je to boj, ale bude líp. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.16 22:02

@Brontik nevím, jsou průhledné. Dávám je při zelené/žluté rýmě, co neteče. Z té nikdy zápal plic a ani zánět průdušek neměl. Z ní měl zánět středního ucha, jak kapu, tak se to neopakovalo.
Zápalu plic a ani zánětu průdušek nikdy rýma nepředcházela. Resp. 3× kýchnul a začal kašlat.

• Citovat
  • Upravit
7421
12.1.16 22:07

Tak každé dítě je jiné… u vás fungují, u nás ne, spíš podle mne škodí. Víc bohužel neporadím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí