Jak čistit odpad myčky

1118
1.1.14 15:46

jak čistit odpad myčky

Nevíte, jak vyčistit odpad myčky? Myčka je vymytá, sítko vyčištěné… ale stejně pořád myje špatně- myslím, že je ucpaný odpad, dá se tam strčit nějaká chemie nebo ji rozebíráte? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21629
1.1.14 15:50

A cistila jsi i trysky? asi na to chemie nebude, ja ho tedy za 7 let pouzivani jeste necistila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
1.1.14 15:50

Já tam dávám vždy ten čistič na myčky, dělá to x-firem, odpad jsem u ní nikdy nečistila a má už desítku za sebou :nevim: Čas od času odmočím i ramena :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.14 15:51

A zkoušela si takový to tekutý na leštění a rychlejší schnutí a pak ještě asi jednou za dva měsíce dávám takovej prášek do prázdný myčky a zapnu. jinak odpad jsem za tři roky co jí mám nemyla. jen to sítko meju dle potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.14 15:51

@nozu jak se čistěj trysky? promin, za blbej dotaz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
1.1.14 15:54

Jaké závady se vyskytují. Pokud by to byl odpad, neodtéká voda. Pokud zůstává nádobí neumyté, může být problém způsoben různými příčinami- od volby čisticího prostředku po zanesené trysky ve vrtulích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
1.1.14 15:55
@pampeliška189 píše:
@nozu jak se čistěj trysky? promin, za blbej dotaz :think:

Sundají se, na koncích jsou malé dírky, jehlou vyšťouchnout nečistoty, propláchnout pod tekou vodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118

@nozu trysky jsem nečistila… mám po mytí na nádobí černé kousíčky čehosi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
@pampeliška189 píše:
@nozu jak se čistěj trysky? promin, za blbej dotaz :think:

Odmontuješ ta ramena, co se tam točí a vyčistíš to, to se také zanáší tím, jak to z nádobí stéká…tedy doufám, že myslela také to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
1.1.14 15:59

@pampeliška189 ted jsem trysky vytáhla a jsou čisté- nikde nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
1.1.14 16:02
@ivabozi píše:
@pampeliška189 ted jsem trysky vytáhla a jsou čisté- nikde nic…

Zkus to namočit do vany do jaru a nech to odmočit, může to být mastné a přilepené, pak čistič myčky a pustit jednou na prázdno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
1.1.14 16:54

Na to mám výbornou radu. Kup obyčejné savo. Zapni myčku, zapni program který myje na nejvíc stupňů, začne z kanálu odtékat stará voda, až přestane, myčku otevři a do kanálu nalij tak dvě ty víčka od sava, zavři a nech myčku normálně jít až do konce. Samozřejmě musí být bez hrubích nečistot. nám se to taky stalo, že najednou přestala jít, ukazovalo to chybu f4, ten kanál byl fakt zanesenej a kamarádka mi poradilo tohle, že to měli taky a opravář jim řekl ať to tim savem aspoň jednou za tři měsíce projedou a je to, prý ty výrobky na vyčišťění myčky jsou zbytečný lepší je to savo za pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí