V čem nosit ditě na zádech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3201
31.3.10 18:38

jee :-D neni zac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
31.3.10 19:13
Fialka56 píše:
chuanitka píše:
Fialka56 píše:
No vypada to trosku slozite, ale asi chapu, co mas na mysli-kdyz jsem videla video ukazku z uvazu satku s 8 mesicnim kojencem na zada, tak to jsem rovnou zavrhla.:-)
Já dávám na záda v šátku ani ne půlroční Markét :mrgreen: Fakt to není tak drastické, jak to vypadá, neboj se toho :wink: A manducy se dají půjčit, jestli bys to chtěla vyzkoušet.
Aha, dekuju moc, a nevis kde? Ja nasla jen obchod v Praze v Naplavni,ale nevim, zda pujcuji.
Jinak moc dekuju za svechny reakce, na ten smrtelne vypadajici nadhoz se satkem nemam opravdu nervy;-) Diky holky taky za ten tip na to Beco, to jsem nevedela. No popremyslim, az zakoupim a budu zapasit s nespolupracujicim jedincmn, tak vas jeste pozadam o pomoc.:-))

http://www.branakdetem.cz/…tem/pujcovna
nebo můžeš zkusit třeba
http://www.salatky.cz/index.php?…
nosítko ti pošlou poštou :wink:

neczuz píše:Beckie, já zkouším na záda od 5ti měsíců. Spíš je pro můj cvik, většinou jsem hned sundala, protože to, co z toho vzniklo nebylo k nošení. Od cca 6 měsíců v tom kluka nechávám 10-30 minut, když něco doma potřebuji udělat a na břiše by překážel a na zemi sám bez řevu nevydržel. Doma mám jistotu, že ho mohu kdykoli sundat. Ven se zatím neodvažuji, nechám to až bude starší. Jinak taky radši na břiše.
Jinak co jsem zjišťovala, tak na záda doporučují většinou od doby, kdy dítě pevně drží hlavu, ale i v pohybu, úklonech…kurzy jsou na záda většinou od 6m. Někde píšou od doby, kdy má zpevněná záda a leze. Ale viděla jsem i fotky s 3t novorozencem.

Tak s tím naprosto souhlasím, já ji sice vážu i na záda, ale na 20 minut maximálně, než třeba zalijeme nové stromky na zahradě. A vždycky doma, kdy ji můžu kdykoliv sundat v případě problému. Na záda na veřejnosti půjde, až budu mít pocit, že je ten správný čas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
2.4.10 23:47
čičinka píše:
Existuje i nositko Beco, kde si dite zapnes mezi 2 latkove panely a n zada nahodis i snositkem jako batoh (nevyhoda je, ze je nejdrazsi, vyhoda, ze je nejkrasnejsi :mrgreen: )

Cicinko,
dekuju moc za tip, uz jsem zakoupila BECO (ani jsem nevedela, ze existuje), a spokojenost zatim velika, hlavne kvuli pohodlnemu noseni a uzasne jednoduchemu systemu nandani na zada. Tak snad bude dobre slouzit. Jenom resim, kam ted dam vsechny ty sarapaticky pro deti, ktere normalne nosim v batohu, kdyz jdu s detmi ven, ale to se neda nic delat, asi budu muset nosit nejakou tasku na rameno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
3.4.10 10:38

A co nějakou obr ledvinku?

• Citovat
  • Upravit
105
23.4.10 19:03

na zada davam do Mai-Tai ci krosnicky…http://mimisatky.mimishop.cz/detail.php?zbozi=2087966
mam deti po sobe jak ty…tohle resime porad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko