Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte, vim, ze tu je mnoho temat na tento problém, ale nedočtu se, jak dlouho trvala reakce na Hexu. Mala ma 4 den horecky, sice ne velke, po odecteni tak 38,1 38,4 ted 37,8…paral. cipky pomahaji. Mala jakz takz papa(není i tak jedlik) je takova unavenejsi a rozmrzelejší…vim, ze to je u ockovani normalni, ale muze to trvat i dele nez ty 3 dny, jak uvadeji?? Dekuju za rady… ![]()
@kaseny88 to ti nikdo neřekne. reakce je individuální. někdo nemá nic, někdo teplotu pár hodin, někdo týden, někdo se z nežádoucích účinků a poškození nevylíže nikdy…
kamarádky chlapec měl teploty 14 dní a museli kvůli tomu do nemocnice na pozorování, kde stejně nic nevypozorovali
@kaseny88 já se s následky očkování potýkám i po 12 letech a pravděpodobně se to nezlepší nikdy
@paola white tak to mi je lito…na kraviny prachy jsou, ale aby vymysleli něco setrnejsiho, tak to ne…i když se vi o tom, co toto ockovani vse zpusobuje…
Někdy celý život…
A jen tak náhodou, teplotu kord u očkování srážet až od 38,5 °C
Paralenem jí tu imunitu totálně odděláš. ![]()
Radim neockovat a je to. Je to stejne velka hra o penize a zdravi obycejnych lidi.
@lucineeccka nepřihl. píše:
Někdy celý život…
A jen tak náhodou, teplotu kord u očkování srážet až od 38,5 °CParalenem jí tu imunitu totálně odděláš.
jj to vim, me ale doktorka rikala od 38st. navíc mala je nar 32tt a od neuroložky ma predepsane u hexy 3× denne ctvrt diazepamu+3× ten cipek, takze i když nemá horecku, ted se prospinkala, vypada dobře a zblajzla celou kasi ![]()
@Shyamani nj neockovat, ale u te hexy to není jen tak, ze…ty opletačky kolem toho ![]()
@kaseny88 píše:
nj neockovat, ale u te hexy to není jen tak, ze…ty opletačky kolem toho
tak za zdraví dítěte mi ty oplétačky stojí ![]()
@kaseny88 myslím, že vzhledem k mému předchozímu příspěvku je odpověď jasná…