Jak doplnit železo? Ne aktiferrin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
25.3.16 19:50

Železo Maltofer obsahuje škodlivé parabeny

Řeším stejný problém u mé roční holčičky. Bohužel jsem z hrůzou zjistila, že mi paní doktorka předepsala Maltofer, který obsahuje (viz složení v příbalovém letáků) velmi ŠKODLIVÉ látky…jako např. různé druhy PARABENŮ. Ty prokazatelně, na testech u zvířat, vyvolávají alergie a změny v hormonální soustavě. Jsem v šoku, že dávají takové látky dětem do jídla. To maličké určité nebudu dávat jist. Vyhýbám se jim i v krémech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.3.18 18:30

Ahoj :mavam:, mám obdobný problém, který už delší dobu řeším. Gynekolog mi v doporučil novinku, jmenuje se Globifer forte. Údajně mnohem lepší vstřebatelnost a bez nežádoucích účinků. Užívám týden a ťukám, vše vpořádku, žádné bolesti břicha a zácpa :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DrahusN
20.2.20 17:15

Aha, takže zácpu nezpůsobují všechny typy železa? Od té doby co ho beru, mám totiž tady ty problémy, ale nikdo mě na to teda neupozornil..

• Citovat
  • Upravit
1671
20.2.20 17:21

Nechci dělat reklamu určitě jsou na trhu i jiné produkty mě pomohol sirup od just brusinkovy a nedělal zácpu. Třeba maltofer už nikdy nechci vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
20.2.20 17:48

Ja beru floradix a zadnou zacpu nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
20.2.20 21:54

@rena621 Spis je lepsi boruvkovy, kdyz jsme u zeleza :kytka:

• Citovat
  • Upravit
541
20.2.20 21:57

Maltofer jim, uzivala jsem i 3 denne a zadnou zacpu nemam. @rena621

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
20.2.20 22:06
@shadowbabe píše:
@rena621 Spis je lepsi boruvkovy, kdyz jsme u zeleza :kytka:

Vlastně jo přesně. boruvkovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
20.2.20 22:07
@dyňa píše:
Maltofer jim, uzivala jsem i 3 denne a zadnou zacpu nemam. @rena621
Šťastná žena ste…mě stačí 3 dni používát.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karolinka95
25.2.20 17:07

Jedině po čem jsem neměla problémy, tak byl captafer, ale to kvůli tomu, že železo neobsahuje, ale funguje na principu, že pomáhá tady tu složku vstřebávat z potravin.

• Citovat
  • Upravit
DrahusN
1.4.20 10:37

@Karolinka95 přesně tak, sestra ho bere kvůli chudokrevnosti, předtím brala klasické železo, ale po něm měla problémy se zácpou, takže jakmile se začalo dělat tohle, tak začala brát tady ten doplněk a problémy odezněly

• Citovat
  • Upravit
Karolinka95
5.4.20 10:34

@DrahusN no vidíš to.. to jsem si vůbec neuvědomila, že to musí brát někdo dlouhodobě.. to je mi upřímně líto těch co berou železo tak dlouho a bojují dlouhodobě tady s těma problémama

• Citovat
  • Upravit
198
23.5.21 16:28

Ono je problém, že z toho Aktiferrinu a tomu podobných se skoro nic nevstřebá a většina zase vyjde ven, teda z mojich zkušeností spíš vyjít nechce. Po Aktiferrinu od doktorky mi bylo blbě a ještě mi vůbec nepomohl :zed: Od nedostatku železa mě brněly nohy v těhotenství a po tomhle se to nezměnilo. Ale opravdu rychle mi zabrala kombinace tkáňových solí a těchto sáčků od Ferrotone . Je to tekutina z čistě přírodního pramene z nějakého národního parku ve Skotsku, takže opravdu přírodní zdroj. A je v tom přidaný jablečný džus, zvládala jsem to v pohodě vypít i když moje chutě nebo spíš nechutě v těhotenství byly všelijaký :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí