Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Důležité je jestli je svobodnej nebo zadanej a jestli očekávala vztah nebo si chceš jenom užít. Podle mě stačí když mu navrhneme jestli by nešel na kafe. Mě by to stačilo abych poznal že má zájem a pokud by se mi holka líbila tak bych rád souhlasil. Mám rád když holky projeví zájem. Stačí že se zeptám na číslo nebo jestli bych někam nešel. A je jasno. A buď galantně odmítnu a nebo jdu. Žádná věda.
@Anonymní píše:
Ahojky holky, omlouvám se za anonym, ale vy vždy poradíte. ???? Podle názvu asi víte o co jde, chci dostat jednoho chlapa. Chci zkusit nějaké sex. narážky, nějak provokovat, ale abych byla upřímná, vůbec nevím jak na to. ???? Nebo jako třeba teď mě neco napadá, ale když ho vidím, tak jsem neschopná, páč jsem ráda, že ze sebe vysokám jen pozdrav… ????Uvidíme se na jedné akci, kde oba budeme pracovně, on zasebe a já za sebe, ale je to takove volnější, že já ho budu moct normálně navštěvovat. Takže prosím pěkně, holky, zachraňte mě, opět, prosím.! ???? Já si vaše návody nastuduji a provedu. ????
A myslíš, že by tě chtěl?
Jo a sorry za to skloňování. Doufám že to prelouskas teď koukám že to mistama zní divně. Hold telefon si píše co chce a já to nekontroluju.
Takže ho chceš do postele, když chceš sex.narážky a provokovat. Jen jestli je svobodný?
@Anonymní píše:
A myslíš, že by tě chtěl?
My jsme se uz kolikrát potkali a mel takove narazky, ze mam treba dobry prsa, ze mi to slusi a tak. Ale on je ten typ, ze ceka nez zacne zenska no… ![]()
@Anonymní píše:
My jsme se uz kolikrát potkali a mel takove narazky, ze mam treba dobry prsa, ze mi to slusi a tak. Ale on je ten typ, ze ceka nez zacne zenska no…
Tak mu příště řekni jestli si chce sáhnout a uvidíš ![]()
@Anonymní píše:
My jsme se uz kolikrát potkali a mel takove narazky, ze mam treba dobry prsa, ze mi to slusi a tak. Ale on je ten typ, ze ceka nez zacne zenska no…
Jestli chceš jen sex, tak skvěle funguji takové ty drobné nenapadne doteky. Zasmát se a dat mu ruku na hruď, pohladit předloktí, když ti donese víno a tak. Jestli ti v klidu řekne, ze mas dobrý prsa, tak nebude zrovna svatej, neměla by byt žádná věda ho sbalit
@Anonymní píše:
Tak když už ti je pochválí, tak adekvátní (a očekávaná) reakce je, jestli se na ně nechce mrknout, ne?
Pak už musí být jistojistě ruka v nohávě ![]()
@Chauvinist píše:
Tak když už ti je pochválí, tak adekvátní (a očekávaná) reakce je, jestli se na ně nechce mrknout, ne?Pak už musí být jistojistě ruka v nohávě
@Anonymní píše:
Tak mu příště řekni jestli si chce sáhnout a uvidíš
No na to jsem reagovala, že tam skoro nic není. (měla jsem takové krajkové body s výstřihem, ale mám A, takže i kdybych měla tu nejlepší push up, tak mi to snad nepomůže
) tak jako rekl, jestli se ma presvedcit, tak jsem rekla, kdyh chce, at jde do tohoa nic neudelal.
a šel pryč ![]()
@Anonymní píše:
No na to jsem reagovala, že tam skoro nic není. (měla jsem takové krajkové body s výstřihem, ale mám A, takže i kdybych měla tu nejlepší push up, tak mi to snad nepomůže) tak jako rekl, jestli se ma presvedcit, tak jsem rekla, kdyh chce, at jde do tohoa nic neudelal.
a šel pryč
Tak nám je tu ukaž, ať se mrknem, co by s tím šlo udělat a jak vylepšit taktiku pro příště v takovém případě
![]()
@Anonymní píše:
No na to jsem reagovala, že tam skoro nic není. (měla jsem takové krajkové body s výstřihem, ale mám A, takže i kdybych měla tu nejlepší push up, tak mi to snad nepomůže) tak jako rekl, jestli se ma presvedcit, tak jsem rekla, kdyh chce, at jde do tohoa nic neudelal.
a šel pryč
Když ti chlap složí kompliment, tak se nesrazej ![]()
@Tichošlápek píše:
Když ti chlap složí kompliment, tak se nesrazej
Tak ![]()
Je vidět, že jsi inteligentní žena se správnou mírou zkušeností, která umí velmi dobře poradit. ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky holky, omlouvám se za anonym, ale vy vždy poradíte. ???? Podle názvu asi víte o co jde, chci dostat jednoho chlapa. Chci zkusit nějaké sex. narážky, nějak provokovat, ale abych byla upřímná, vůbec nevím jak na to. ???? Nebo jako třeba teď mě neco napadá, ale když ho vidím, tak jsem neschopná, páč jsem ráda, že ze sebe vysokám jen pozdrav… ????Uvidíme se na jedné akci, kde oba budeme pracovně, on zasebe a já za sebe, ale je to takove volnější, že já ho budu moct normálně navštěvovat. Takže prosím pěkně, holky, zachraňte mě, opět, prosím.! ???? Já si vaše návody nastuduji a provedu. ????
Chceš ho získat napořád a nebo jen na sex? To je důležité uvést.
@Anonymní píše:
Ale on je ten typ, ze ceka nez zacne zenska no…
Jej, tak to by nebylo nic pro mě ![]()