Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše:![]()
![]()
Vždycky jsem se snažil být gentleman a vždycky skončil ve škatulce kamarád.
Kamarádek nemám málo, ale …
Takže si už nemyslím, že je to správná rada - když se budeme držet tmatu z nadpisu.
To nebude tím, že jsi gentleman. Mezi těmi dvěma osobami musí taky zafungovat hlavně chemie. ![]()
@nostress píše:
To nebude tím, že jsi gentleman. Mezi těmi dvěma osobami musí taky zafungovat hlavně chemie.
Tak to jo, tý jsem v sobě zamlada moc neměl. ![]()
@M_Vladim píše:![]()
![]()
Vždycky jsem se snažil být gentleman a vždycky skončil ve škatulce kamarád.
Kamarádek nemám málo, ale …
Takže si už nemyslím, že je to správná rada - když se budeme držet tmatu z nadpisu.
On je gentleman a gentleman. Jeden gentleman ti položí ruku na kříž, druhý taky ale odvažuje se i níž. První chce být kamarád, druhý tím začíná. Doufám, že jsem to napsal nějak srozumitelně. ![]()
@Lexter píše:
On je gentleman a gentleman. Jeden gentleman ti položí ruku na kříž, druhý taky ale odvažuje se i níž. První chce být kamarád, druhý tím začíná. Doufám, že jsem to napsal nějak srozumitelně.
To by mě zajímalo, jestli toho druhého bude nostress považovat za gentlemana.
![]()
@M_Vladim píše:
To by mě zajímalo, jestli toho druhého bude nostress považovat za gentlemana.![]()
Gentleman mi může ruku maximálně podat. ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky holky, omlouvám se za anonym, ale vy vždy poradíte. ???? Podle názvu asi víte o co jde, chci dostat jednoho chlapa. Chci zkusit nějaké sex. narážky, nějak provokovat, ale abych byla upřímná, vůbec nevím jak na to. ???? Nebo jako třeba teď mě neco napadá, ale když ho vidím, tak jsem neschopná, páč jsem ráda, že ze sebe vysokám jen pozdrav… ????Uvidíme se na jedné akci, kde oba budeme pracovně, on zasebe a já za sebe, ale je to takove volnější, že já ho budu moct normálně navštěvovat. Takže prosím pěkně, holky, zachraňte mě, opět, prosím.! ???? Já si vaše návody nastuduji a provedu. ????
Normálně za ním přijď a řekni: ahoj, líbíš se mi, nedáme sex?
![]()