Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zřejmě zadaný, co?.. Jinak by jsi se k tomu vyjádřila. Možná proto nezačíná, tak jak by jsi chtěla.
@milktea svobodný je ![]()
@FreeLady12 no pro mě to je taky něco… Ale on stojí za to to vyzkoušet ![]()
@Uslava jako abych byla upřímná, tak klidně obojí, ale nepřijde mi, že by byl moc vztahovej ![]()
@Anonymní píše:
My jsme se uz kolikrát potkali a mel takove narazky, ze mam treba dobry prsa, ze mi to slusi a tak. Ale on je ten typ, ze ceka nez zacne zenska no…
Nejsem nijak prudérní, ale nějaké sexistické narážky od nadržených kolegů bych nebrala vážně, a už vůbec by mi takový chlap neimponoval.
@Anonymní píše: jako abych byla upřímná, tak klidně obojí, ale nepřijde mi, že by byl moc vztahovej
Tak ho pozvi na rande no. Na co čekáš? Že jsi nervózní je plus. Mě se líbí když je na protějšku vidět že je ze mě paf.
Hezky mi to leští ego. ![]()
@nostress píše:
Nejsem nijak prudérní, ale nějaké sexistické narážky od nadržených kolegů bych nebrala vážně, a už vůbec by mi takový chlap neimponoval.
Napodobne. Navic kdyz mi chlap,se kterym se sotva pozdravim (pokud chaou dobre),mi rekne,ze mam „dobry prsa“??
Bych asi vyvalila oci
a udelala celem vzad.
@Žirafa 69 píše:
Napodobne. Navic kdyz mi chlap,se kterym se sotva pozdravim (pokud chaou dobre),mi rekne,ze mam „dobry prsa“??Bych asi vyvalila oci
a udelala celem vzad.
Pokud jim půjde jen o sex… Aspoň je to jasné ne? Teda já to chápu, mě říct ženská že mám pěkně vyboulenej poklopec tak se asi zasměju, poděkuju a odtančím na druhý konec baru. ![]()
Příspěvek upraven 14.03.19 v 12:35
@Lexter píše:
Pokud jim půjde jen o sex… Aspoň je to jasné ne?
Tak jemu určitě. ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky holky, omlouvám se za anonym, ale vy vždy poradíte. ???? Podle názvu asi víte o co jde, chci dostat jednoho chlapa. Chci zkusit nějaké sex. narážky, nějak provokovat, ale abych byla upřímná, vůbec nevím jak na to. ???? Nebo jako třeba teď mě neco napadá, ale když ho vidím, tak jsem neschopná, páč jsem ráda, že ze sebe vysokám jen pozdrav… ????Uvidíme se na jedné akci, kde oba budeme pracovně, on zasebe a já za sebe, ale je to takove volnější, že já ho budu moct normálně navštěvovat. Takže prosím pěkně, holky, zachraňte mě, opět, prosím.! ???? Já si vaše návody nastuduji a provedu. ????
Hlavne mu nepsat. Az uvidi „.! ????“ nebo „… ????“, tak vezme nohy na ramena. Radim hledat spanelsky mluviciho partnera, ti jsou na otazniky na zacatku i konci vety zvykli.
@nostress píše: Tak jemu určitě.
To je fakt, řekl jí že má hezký prsa a ona přemýšlí jak ho sbalit. Mno, z toho kouká jasná šustička. Ale tak když jí to nevadí a vyhovuje. Jen nevím proč dělá takový okolky. Může ho prostě popadnout za pytlíka a říct že ho má taky hezkýho. Prsa jsou vidět, pytel ne. Určitě pochopí, že se musí prvně osahat aby bylo co chválit když už je to takovej galán že „cizí“ holce chválí kozičky.
@Arac15 píše:
@Žirafa 69 Hmmm, to aby řekl,, Máš i hezkou prdelku…,,![]()
Jo. ![]()
Ale jak vidno - tady to bude jinak. Zakladatelka chce fakt spis ten sex,tal pak…
@nostress píše:
A co by takový chlap měl vykonat, aby se jasně vyjádřil? ![]()
![]()
@M_Vladim píše:
A co by takový chlap měl vykonat, aby se jasně vyjádřil?![]()
Pokud mu jde pouze o sex, tak by se v mém případě ani nemusel vůbec namáhat. Opravdový zájem o vztah se projevuje jinak.Jsem už mnoho let šťastně vdaná, takže to není u mě aktuální, ale kdysi měl u mě šanci pouze muž, který se umí chovat vůči ženě, zkrátka gentleman. ![]()
@nostress píše:
Pokud mu jde pouze o sex, tak by se v mém případě ani nemusel vůbec namáhat. Opravdový zájem o vztah se projevuje jinak.Jsem už mnoho let šťastně vdaná, takže to není u mě aktuální, ale kdysi měl u mě šanci pouze muž, který se umí chovat vůči ženě, zkrátka gentleman.
Ty narážky ti jako začátek nepřipadají?