Jak dostat do mimina dostatek tekutin?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak dostat do mimina dostatek tekutin?
Zdravim a prosim o radu: mam sestimesicniho synacka a mam problem do nej dostat dostatek tekutin (alespon ja si myslim, ze jich neprijima dost…
) vypije ak 50, max 100ml caje denne. zkousela jsem caj, vodu, slazene i neslazene, teple i studene, ruzne hrnicky a pitka, po lzickach…ale nic
poradite mi jak do nej neco vice dostat, nebo je to dostacujici davka, kterou si vezme? diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Brittana občas nabídku sklenku nebo pár lžiček vody/čaje (když má hustější oběd nebo je velké horko) jinak kojím, syn má 8 měs.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si myslím, že na 6m. je to dostatek. Kolik vypije UM? V tom je přece taky hromada vody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brittana tak pokud ti pije UM tak bych neřešila, jen často nabízela
jak jste na tom s příkrmama?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co bys po pul rocnim prckovi chtela.. jako prijem tekutin se pocita mleko, voda v jidle a potravinach a caj… to je normos, ze da max 100ml.. u nas se zaclo pit vice az nekdy kolem 8m kdy se zacal vic hybat stoupat si atd. kdyz zacal obchazet nabytek tak se davky zase zvysily… bud v klidu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chjjo, tak jste me trosku uklidnily… ![]()
no je fakt, ze treba na velkou chodi pravidelne jednou denne, tak snad si to to telicko koriguje jak potrebuje… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, jestli nabizis piti pravidelne, tak on si vezme, kolik potrebuje a kdyz nema zizen, tak proste ne. To bude dobry. Prestala bych stridat, ustalila bych to na jednom, co bych mu davala, nejspis neslazeny cajik, vlazny, z hrnecku s pitkem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Příjem by se měl odvíjet od váhy, 1dcl na 1kg zhruba. Zkusila bych, jak bude večer spát jen po mlíku. Případně já kaši dávala cca v 5 odpoledne, v 7 mlíko, takže vypil třeba ty 2dcl večer, 2dcl ráno, k tomu 2dcl něčeho jiného a s přimhouřenýma očima se to dalo (dítě pilo nakonec celkem dobře babylove a babydream šťávy, nemají přidaný cukr)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm, mně malá taky vypije max. 50-100ml za den, ale ona už má přes rok
tak jí aspoň leju vodu všeho jídla, co to jde, i do jogurtu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit