Jak dostat kočár do 4. patra bez výtahu???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2649
15.10.08 10:02

My taky bydlíme ve 3. patře bez výtahu. Kočárek je dole v „kočárkárně“ - je to stará sušárna, klíče od ní mají sice všichni z domu a nikdy se nic neztratilo. Skladujeme tam i takové nezbytnosti jako hračky na písek, odrážedlo, kolo, koloběžku, atd. Prcky jsem z bytu nosila ve vložné tašce, později v náručí. Je fakt, že s dítětem v ruce a nákupem je to náročný sport, ale aspoň neztloustnem :-)

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
15.10.08 10:16

my mame vytah, sice maly, ale vejdu se s kkocarkem.
Jen jsem chtela k tem vecem na chodbach-
podne pozarnich smernic a narízeni, za vytahama, na schodistich a celem prostranstvi pro unikove vychody nesmi být nic horlaveho, nic co prekazi- treba k vyjmuti hasicaku, uniku pri pozaru, a taky nic co nehori ale dela kour.

TAkze sme se radili a rekli nam, ze kovova skrin nevadi- pokud neprekazi, ale nesmi v ni byt nic co by zpusobovalo kour, nebo horelo
Kytky nevadi
kocarky vadi

Ja kocarek drzim v pidimidi predsini, kde uz si ani neuprdneme ale v aute bych ho nenechala a kocarkarny sice mame, ale to taky nerisknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
15.10.08 11:04
ka-tka píše:
podne pozarnich smernic a narízeni, za vytahama, na schodistich a celem prostranstvi pro unikove vychody nesmi být nic horlaveho, nic co prekazi- treba k vyjmuti hasicaku, uniku pri pozaru, a taky nic co nehori ale dela kour.
Takze sme se radili a rekli nam, ze kovova skrin nevadi- pokud neprekazi, ale nesmi v ni byt nic co by zpusobovalo kour, nebo horelo

Ka-tko děkuju za ujasnění, tohle jsem fakt nevěděla.
Kdyby mi to majitelka (která je mimoch. děsná xxx, že neumí ani pozdravit, nebo podržet sousedce důchodkyni vstupní dveře) takhle vysvětlila, tak bych to rozhodně vzala a ne odseknout … „na chodbu nic nepatří, to snad víte, tak si ten kočár dávejte laskavě někam jinam!“

A omlouvám se za OT
ikdyž mě tak napadá, že takhle vlastně každý, kdo přikurtuje kočárek k zábradlí v přízemí, porušuje tu požární směrnici, pokud tedy dům nemá ještě jedno únikový schodiště, je to tak? :-/ jenže znám spoustu domů, kde kočárkárna byla zrušená ze účelem pronájmu prostor jako nebytové na obchody, sklady atd. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
15.10.08 11:06

Ano, je to tak.

Jenze ne kazdy to vi, a pak se divi, kdyz jim prijde kontrola.
Proste je nezajima ze nemate kocarkarnu, je to vas majetek a ten mate mit v byte, nebo ve sklepnich kojich ktere vlastnite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
15.10.08 11:12

:lol: nám zrušili majitelé i sklepy - mají tam sklady jejich firmy, nájem z nich prý nenesl tolik, kolik ušetří jejich využití pro firmu … a ze dvora si udělali parkoviště pro služební auta, takže dvě lavičky, co tam bývaly, jsou fuč, chjo a ani křídama po zemi se tam už nedá malovat :cry: … no nic, jsem si postěžovala, se omlouvám všem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.10.08 15:25

Ahoj vsem,
uz se asi hlasim pozde, ale docela me prekvapuje, ze nikdo to neresil jako my - my meli dole v baraku velkou uzamykatelnou bednu, do ktery jsem kocarek vzdycky strcila. Zdedili jsme ji po sousedech a byla super. Vyrobena z nejake drevotrisky, bila, za zadni cast dokonce privrtana do zdi. Zamykala se normalnim visacim zamkem. Zajel do ni celej hlubokej kocar, a jeste se veslo i odrazedlo, sanky, a pozdeji i slozenej sportak.
Malyho jsem - dokud nechodil - snesla vzdycky v domacim lehatku, to tam strcila, a kdyz jsme prisli zvenku, tak jsem ho zas soupla do lehatka a celej kocar zavezla do bedny. Parada.
Ale my mame dole v baraku velkej prostor.
Takze komu by to slo, doporucuju nechat vyrobit bednu :D
Nikdy bych nenechala kocarek jen tak dole v baraku, i kdyz prikurtovanej - kamaradce se do nej okotily kocky :D 8O

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max