Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, vím, že toto tema uz tady je ale chtela jsem se zaptat asi v pondělí jsem si ve škole od takove te tocici zidle zaspinila kalhoty( je to takovy ten olej)kalhoty jsem vyprala ve zlucovem mydle a hodila do pracky ale i po uschnuti je flek porad stejny mate nejakou radu? Dekuju
![]()
@Tini123 píše:
Dobrý den, vím, že toto tema uz tady je ale chtela jsem se zaptat asi v pondělí jsem si ve škole od takove te tocici zidle zaspinila kalhoty( je to takovy ten olej)kalhoty jsem vyprala ve zlucovem mydle a hodila do pracky ale i po uschnuti je flek porad stejny mate nejakou radu? Dekuju![]()
Bohužel, nijak… ![]()
@ivik21 píše:
Bohužel, nijak…
Takze mi chcete rict ze rifle ktere jsem mela na sobe dvakrat jsou na vyhození jo? Ach jo ja mam fakt pech ![]()
@Tini123 píše:
Takze mi chcete rict ze rifle ktere jsem mela na sobe dvakrat jsou na vyhození jo? Ach jo ja mam fakt pech
Vím o nové zimní bundě, doteď tam flek je… A nepomohlo nic, chodilo se s flekem…
![]()
A byl to echt šmír při stěhování orbitreku
![]()
@ivik21 píše:
Vím o nové zimní bundě, doteď tam flek je… A nepomohlo nic, chodilo se s flekem…![]()
A byl to echt šmír při stěhování orbitreku
![]()
Aha no co se da delat no ![]()
Lze to celkem bez problémů, alespoň tak jsem vyčistila kalhoty po návštěvě muzea železnic a že teda vypadaly.
1. nejdříve skvrnu vytřít olejem - vytírat směrem doprostřed tak aby se nezvětšovala - tím se odstraní většina fleku
2. pak odmastit jarem…
3. dočistit žlučovým mýdlem.
4. hodit do pračky, nejlépe ještě polít ono místo pracím gelem
@tulenice píše:
Lze to celkem bez problémů, alespoň tak jsem vyčistila kalhoty po návštěvě muzea železnic a že teda vypadaly.
1. nejdříve skvrnu vytřít olejem - vytírat směrem doprostřed tak aby se nezvětšovala - tím se odstraní většina fleku
2. pak odmastit jarem…
Přesně. Mám vyzkoušeno mnohokrát
Technickým benzínem jsi měla jako první, teď už je to zaprane. Zkusila bych čistirnu
Mně na takovéto skvrny pomáhá stará dobrá Solvina mydlova. Dát na skvrnu a vyprat v ruce a nebo ji i přidávám do pracky k hodně spinavemu prádlo.
@tulenice píše:
2. pak odmastit jarem…
Dekuji moc vyzkoušim ![]()
@Lenka Sombergová píše:
Mně na takovéto skvrny pomáhá stará dobrá Solvina mydlova. Dát na skvrnu a vyprat v ruce a nebo ji i přidávám do pracky k hodně spinavemu prádlo.
Dekuji taky vyzkousim
@pannda píše:
Technickým benzínem jsi měla jako první, teď už je to zaprane. Zkusila bych čistirnu
Dekuju ![]()