Jak funguje věštba z Knihy proměn?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
22.5.16 23:01

@Crumb Tvá přítomnost tady nikomu nevadí a i kdyby, tak ti to může být jedno. Každý příspěvek do diskuze je dobrý a něčím přínosný. A Ano, o ezoteriku se skutečně zajímají více ženy, dle mého názoru je to tím, že jsou vnímavější a více otevřené. Takže budu ráda, když tady zůstaneš v diskuzích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
23.5.16 00:01

@Crumb Nemyslela jsem to špatně…Jen jsem řekla, že admini tu tyhle nabídky neradi vidí…Byla tu třeba kadeřnice co nabízela na zácvik účesy zdarma, taky ji vymazali…Nebo kartářky, napsaly, že vyloží zdarma (stalo se mi osobně),a když holky napsaly, řekly si jim o peníze…Proto tu admini nechtějí nabídky služeb…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
23.5.16 07:13
@pavlinapre píše:
@Crumb Tvá přítomnost tady nikomu nevadí a i kdyby, tak ti to může být jedno. Každý příspěvek do diskuze je dobrý a něčím přínosný. A Ano, o ezoteriku se skutečně zajímají více ženy, dle mého názoru je to tím, že jsou vnímavější a více otevřené. Takže budu ráda, když tady zůstaneš v diskuzích.

Naprosto souhlasim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
23.5.16 12:51

Tak mi přišel vzkaz od administrátorky, že jsem byl „nahlášen uživatelkami za komerční služby“. Jaká ironie! Každou chvíli tu někdo doporučuje nějaké placené věštce, kartářky, vykladačky z Knihy proměn atd. a dohazuje jim tak zákazníky, někteří tu dokonce sami nabízejí své vlastní placené služby, a já, který jsem se snažil respektovat pravidla diskuze a nikdy jsem žádné služby za peníze nenabízel, jsem byl nahlášen za „komerční služby“. Mrzí mě, že jsem v někom vzbudil dojem, že věštím za peníze. Asi dělám něco špatně. Znovu opakuji a zdůrazňuji, že nevěštím za peníze, a to ani tady, ani nikde jinde, ani dodatečně, ani v soukromí. Prostě nikdy nevěštím za peníze. Nevěštím ani za nějaké naturálie, protislužby apod. Dostal jsem zároveň varování, že „při dalším hlášení bude Váš nick smazán a blokován“. A jelikož kdokoli může takové hlášení z nějakého důvodu kdykoli poslat a tak mě zablokovat, chtěl bych ještě využít (možná poslední) příležitost, abych pozdravil všechny uživatelky a poděkoval jim za pěkné komentáře a také za pozornost, kterou věnovaly těm mým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
23.5.16 18:14

@Crumb To se tu stává. Já nehlásila. Tady je prostě nabízení jakýchkoliv služeb (i zdarma)zakázáno. Psala jsem o kadeřnici, nehtařce atd.,ty také vymazaly, že nabízely zdarma služby, veškeré služby se tu blokují. Oni admini, chápu to, těžko budou rozlišovat, kdy je služba komerční, kdy ne, proto na nabídky je Bazar atd. I když chceš něco darovat, zdarma, napíší ti, že máš dát inzerát do bazaru…Nabídky prostě dávat do bazaru… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
23.5.16 19:02

@maskovak Tuším, kdo nahlásil a proč, ale nechci to rozvádět. Nejsem si sice vědom toho, že bych přímo nabízel věštecké služby, ale pokud jsem tak učinil, tak se hluboce omlouvám. Neměl jsem v úmyslu založit si tady nějakou věštírnu. Chtěl jsem jen pomoci radou, když se někdo na něco ptal. Asi jsem to ale špatně vyjádřil. Díky za upozornění. Dám si pozor. Nebudu nikde nic nabízet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.5.16 10:54

Ahojte, musim se smat, kamarad byl u pani loni na vykladu a vykladal, jaka to byla fraska:) Pani stale vyzvidala vice detailu, aby se mela ceho chytit, opakovane upozornovala na to, jak vystudovala Karlovu univerzitu a odbihala od vykladu, jen poukazovala na symboly a at si dava kamarad i jeho okoli pozor na podvodniky apod. Nemelo to hlavu ani patu, mazala mu jenom med kolem pusy a poradne se nic nedozvedel. O penezich radsi kamos ani nemluvi. Pry uz na nej verohodneji pusobil zebrajici cikan na ulici. Takze nenalette teto pani a penize a cas radsi investujte jinam :kytka:

Příspěvek upraven 25.05.16 v 17:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
25.5.16 13:44

@Jitka38 Ale paní vůbec loni osobně nevykládala, byli někde mimo ČR…Jezdím často od r.013 (Jsme z Vršovic a jezdíme k ní na P1)a loni kvůli nepřítomnosti byly výklady jen na dálku po mailu…tak přece nemohl být na výkladu, píšeš, že vyzvídala víc detailů, tak to muselo být osobně…Tak se asi spletl…A že jsi tu na emiminu nováček a hned první příspěvek tady vstoupit sem na toto téma :-).No připadá mi, že tady ve všech diskusích na téma esoterika, karty, výklady přibývá prostě divných lidí, nabízí se tu služby, někdo pomlouvá toho, někde chválí toho…Asi fakt si člověk musí vyzkoušet :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.5.16 14:20

Jojo, přesně jak píšeš :mrgreen:Člověk si musí vyzkoušet, jak mu kdo sedne :mrgreen:,stačí například, aby si člověk pozorně přečetl příspěvky této diskuze od začátku a ono se mu objeví spoustu „zajímavých“ souvislostí, jak to s tou paní vlastně je (nic proti Knize proměn jako takové) ;) Asi mě admin za chvíli smaže, ale jako varování před touto paní to třeba někoho trkne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
10.6.16 00:01

A není divný, že na stránce diskuze „Nabídky práce pro maminky - Emimino Jobs“ str. 2 https://www.emimino.cz/…rankovani/2/ nabízejí práci hned pod sebou dvě nadšené zastánkyně výpočtu budoucnosti u zmiňované paní z této diskuze (sabrinafromprague, yourlady) a kontaktní e-maily v jejich inzerátech jsou shodné s těmi, které užívá i dotyčná paní „výpočtářka“? Stačí mrknout na diskuzi s pracovními inzeráty a na web této paní. A to víme jen o dvou profilech. Opravdu si nemyslím, že zde pro paní z dobré vůle zadávají její nabídky práce.

@Jitka38 na to kápla. ;) Ale má to pěkně vymyšlený, všechno hezky popsaný a zdůvodněný. Kdyby to bylo dotažený do všech detailů, chytne se snad každý! I šťouralové. :oops: :mrgreen: I já bych se bývala chytla, přiznávám! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.16 12:59

Prosím poradí někdo, jak vytvořit doplňující hexagram? provádím převraty všech silných (starých) čar nebo se převrací jen pokud je neadekvátní poloze?
Děkuji za případnou odpověď

@Crumb

• Citovat
  • Upravit
15.10.18 23:13

Chtěla bych oživit diskusi o I-ting. Nemá někdo zkušenost, že mu věštba najednou přestala vycházet? Já si věštím sama už asi 20 let, samozřejmě trvalo léta, než jsem dosáhla přesnosti a hlavně správnému porozumění výsledku. Léta jsem se touto knihou řídila při důležitých rozhodnutích a léta se mi opravdu dařilo, hlavně pracovně. Zvykla jsem si, že se na věštbu mohu 100% spolehnout (samozřejmě jsem se ptala jen na důležité věci, ne na každou blbost). Ale posledního asi půl roku mi prostě skoro nic nevychází :( Jestli je tu někdo, kdo si také věští, zajímalo by mě, jestli se mu také stalo, že věštby najednou přestaly vycházet. Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.11.19 14:55

Ani to nezkoušej, já jsem zaplatila výklad 2×, u té jedné paní co se tady píše a nic :D Už jsem měla být vdaná a nemám ani chlapa. Tyhle věci jsou jen tahání peněz ze zoufalých lidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.21 19:45

Dobrý den, byl jste někdo v nedávné době na “výkladu” z této knihy a jak vám to případně vyšlo? Uvažuju, jestli jít nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
169
2.5.22 07:15

Ahoj,
Já se dívám po kontaktu a ten už tam taky není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat