Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já teda doufám, že za chvíli tady nebude ani jedna porodnice bez samostatných boxů
. To už je dnes standard, žádný nadstandard. Ty společné hekárny a porodní sály mi přijdou strašné… Nadstandardní pokoj je něco jiného, to si pleteš, to je až pak na oddělení.
Jo a já teď nechápu pro změnu tu třetí osobu. Jakože rodička je první, třetí je chlap/dula/kdokoli a druhý je kdo? To mimino?
Záleží kde budeš rodit. U nás má každá rodicka samostatný pokoj/ sál s WC a sprchou. Ale vím, že jsou nemocnice, kde je jeste třeba jedno WC pro několik boxů najednou, tak tam asi partner být nesmí. Nadstandardní pokoj treba nebude.
@Kolicek95 píše:
Já teda doufám, že za chvíli tady nebude ani jedna porodnice bez samostatných boxů. To už je dnes standard, žádný nadstandard. Ty společné hekárny a porodní sály mi přijdou strašné… Nadstandardní pokoj je něco jiného, to si pleteš, to je až pak na oddělení.Jo a já teď nechápu pro změnu tu třetí osobu. Jakože rodička je první, třetí je chlap/dula/kdokoli a druhý je kdo? To mimino?
Zřejmě ano
@Kolicek95 No tak druhou osobou se nejspíš myslí porodní asistentka nebo doktorka, zkrátka ta druhá osoba po rodičce, u které je jasné, že u toho porodu být v podstatě musí.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Dobrý den, mohu poprosit o info, jak je to od zítřka s doprovodem, tedy třetí osobou u porodu? Mám chápat bod jedna jako nutnost nadstandardního pokoje? Děkuji.
Přítomnost u porodu je povolena při splnění podmínek: