Jak jíst na noční?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak v půl čtvrtý odpoledne najede na snídani a jede dál jako normální den, jen s tím že ho má posunutý ![]()
- Citovat
- Upravit
Já bych jedla, když bych mněla hlad
a pokud bych řešila problém s váhou - výživou kontaktovala bych poradce co tomu rozumí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zrovna mam treti nocni za sebou. A vetsinou jim tak, ze kdyz se vzbudim, neco si uvarim, snim a porci vezmu do prace.Nebo si proste udelam nebo koupim svacinu. Jakoukoli. Nejak me nenapadlo to resit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
6 jídel po zhruba 3 hodinách je ideální… 3 větší jídla a mezi 3 svačiny. jen prostě začne jíst ve 4 a né v 7 ráno. já dělám noční už X let a problém nevidím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To rozložení chápu (5porcí po 2-3h) jen jde o to že chce zhubnout a spíš mě zajímá ta skladba jídel. Díky
- Citovat
- Upravit
Rozložení klasika
- snídaně (podle čínské medicíny by tělo mělo jako první dostat něco teplého, aby se probudila spalovací síla - metabolismus)
- svačina
- oběd
- svačina
- večeře (pracuju do 5 ráno, tak tohle jím tak kolem půlnoci)
- druhá včeře, spíš něco menšího
ale já vstávám tak v jednu. pokud má kamarádka ten luxus, že spí do 4, tak může třeba vynechat tu první svačinu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, potřebovala bych radu. Kamarádka by potřebovala poradit, jak jíst když má 3dny noční a tři dny volna.. Její pracovní doba vypadá tak že, když je po noční a jde zase do práce, tak vstává tak kolem půl 4 odpoledne a v 7-8 ráno chodí spát… poradíte skladbu jídelníčku? jak by měl vypadat? díky moc a kdo tomu rozumí skuste pomoct