Jaký plat má zdravotní sestra na chirurgii?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
To se neda nikdy takhle rict zalezi jestli jsi Dis.,jestli je to v nemocnici na odd.,ambulance v nemocnici, nebo v soukromem sektoru a taky do jake plat tridy patris, kolik mas let praxe…atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne já nemám ještě žadnou praxi já se teprve rozhoduji podle platu a co mě báví
- Citovat
- Upravit
@tereza.19 píše:
Ne já nemám ještě žadnou praxi já se teprve rozhoduji podle platu a co mě báví
Jestlli tě bude bavit to, kde je nejvíc peněz, tak asi nejstarší řemeslo a ani studovat moc nemusíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsi v 8.třídě…takže než vystuduješ - pokud vůbec bude všechno jinak… ![]()
- Citovat
- Upravit
@tereza.19 píše:
Aha ano tynušo301 chci studovat zdravotni sestru
No ale to by jsi měla z úplně jiných důvodů než je plat. zrovna zdravotní sestry jsou bídně placené, tak koukej po lukrativnějších oborech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosimtě co je to lukratinnějsí obory takže si mám spiš vybrat jinači obor zdravotni sestry
- Citovat
- Upravit
Na druhou stranu zdravotní sestra vždycky najde práci. Může se přestěhovat kam chce, všude jsou špitály
A na sestru se jen tak někdo „nerekvalifikuje“, že… No a když chceš prachy, tak můžeš jet do ciziny, kde si velmi slušně vyděláš. Nemluvě o tom, že něco fakt umíš a je to užitečné povolání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tereza.19 Posledně měla asi dvě tři trojky… Ale četla jsem tu už diskusi kde bylo že na ten základ zdrávku se dostane dneska člověk se 4 je to škola kterou poslední dobou nikdo nevyhledává…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte nevíte nahodou jaký plat má sestra na chirurgii