Jak jste našly práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Neplatí všude,
Že se práce v obchodě najde vždycky, v hypermarketu kde jsem dělala, byl stop stav už několik let, protože brali místo našich lidí Ukrajince z agentur.Taky se mnou dělala paní s vysokoškolským vzděláním a nejvíc se bála, aby ji nepropustili, když neni z oboru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já nepsala, že to platí všude. Myslela jsem to tak, že si práci v obchodě najdeš podle mě snadněji, než někde jinde. Každopádně je dost smutné, že někdo studuje jako blázen a nakonec skončí někde za 10 000 měsíčně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám SŠ ekonomickou, hned po škole (před 15lety) jsem práci našla během 2 prázdninových měsíců, tam jsem byla 2roky (státní správa),ale nebavilo mě to, tak jsem zkoušela jinde, občas jsem mrkla na inzeráty v tisku (internet jsme tehdy neměli) a nakonec jsem našla práci přes kamarádku švagrové. Tam jsem byla až do mateřské.
Po mateřské mě zpět nevzali (byť smlouvu jsem měla na dobu neurčitou) a teď už chvíli hledám a nic.
Na posledním pohovoru jsem byla v listopadu, z 270 lidí jsem skončila druhá, místo dostala paní, která bydlela v městě firmy (já to měla 20km)
.
Teď zkouším všechno možné, inzerátů pro náše a blízká města moc není ani na netu, tisk už nesleduju. Obcházím i firmy, ale myslím, že pokud firma nikoho nehledá, CV max někam založí a až hledat bude, vypíše výběrové řízení, určitě se nebude dívat do starých životopisů:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dostala jsem práci přes příbuzného, který v dané firmě pracuje.
Je to dělnická pozice, ale 70% lidí tam dotlačil nějaký známý. Většina má maturitu, někdo i vysokou školu. Dělá se na 3 směny.
Toť realita pracovního trhu.
Radím se poptat známých.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dostala jsem práci přes příbuzného, který v dané firmě pracuje.
Je to dělnická pozice, ale 70% lidí tam dotlačil nějaký známý. Většina má maturitu, někdo i vysokou školu. Dělá se na 3 směny.
Toť realita pracovního trhu.
Radím se poptat známých.
Přesně tak je to u nás. Jen já nemám ty známý…
- Citovat
- Upravit
Můj okruh známých se za poslední roky zúžil na maminy na (po) mateřské, které jsou samy rády, že něco seženou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem zvědavá, jak to bude u mě v práci. Nikdo nemá zájem o ženy s malými dětmi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit