Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Pokud máš tu odsávačku půjčenou,nekupuj,byli by to vyhozené peníze,tvorba mléka se upraví požadavkům miminka.
dada1511 píše:Kojila jsem z obou,a malý prospíval,bříško ho nebolelo a rozhodně neměl zelenou stolici
Prostě měl hlad.
Jasně, ale tobě se z jednoho napil a až mu to „neteklo“ chtěl druhé - měl hlad - nebo tak jsem to pochopila, kdežto zakladatelce si „cucne“ a usne - tak si myslím, že se k zadnímu mlíčku ani nedostane a kdyby ho dala k druhému prsu tak zase odpije jen to přední a to pak bývá zelená stolice a mimi může bolet bříško. Prostě je rozdíl, když prso „vypije“ a když si jen „cucne“. ![]()
Ahoj, měla jsem stejný problém jako ty. Nejlepší je řídit se svým vlastním instinktem, každé mimčo je jiné a má i jiné potřeby. Já jsem ze začátku při kojení prsa střídala, malá mi u toho taky usínala, takže jsem ji měla u prsu skoro pořád. Vydž, srovná se to, já byla hodně zoufalá a doted kojím, malá má už tři měsíce a 6kg
Dávám ji už většinou z jednoho prsu, aby se dostala k zadnímu mlíku, ale když mám pocit, že má málo, tak ji dám klidně i druhý prs. Držím palečky a neboj děláš to určitě dobře
Prostě měl hlad.