Chybí mi kojení :(

1692
13.4.11 11:26

Chybí mi kojení :(

Máte toky takoví stesk po kojení?Já jsem mladšího kojila 8 měsícu a mléka bylo dost ale neměli jsme na to klid a on se moc rozrušoval.Zrovna včera jsem si lehla na postel a on mi vyhrnul triko a přes podprsenku dělá že dudá a ještě u toho říkal mnami,mnami.Nikde to neviděl a tak mě překvapilo že by si to pamatoval?A mě se potom tak stýská :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6378
13.4.11 11:31

Sice ti mic neporadím já pořád kojím a to je malé 16 měsíců.Něak si nedokážu představit že s tím skončím.Tak doufám že přijdou něaké rady na překonání smutku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
13.4.11 11:35

Zatím nekončím, ale taky mi bude smutno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
13.4.11 11:36

Tak přeji at vám to dlouho vydrží :palec: Já jsem si taky přála kojit do dvou let,ale nedá se nic dělat.Tady nejde ani tak o radu ale spíš se jen vypovídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
13.4.11 11:37

Tak ja kojim uz druhe dite,no a ani jsem neprestala kdyz jsem byla tehu,tudyz kojim uz skoro 3roky a vubec si nedovedu predstavit ze prestanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
13.4.11 11:46

Taky ještě kojím, večer a ráno, ale už jsem nad tím taky přemýšlela, že je to vlastně moje poslední kojení, že se mi po tom asi taky pak bude stýskat :think:

Myslím, že sama v tom nejsi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
13.4.11 11:54

Malej se sám odstavil v 7m. Líto mi to bylo moc. Ale ke konci už to byl boj (málo mlíčka, chtěl raději flašku…), takže na druhou stranu i úleva, že nejsou stresy. Jako ano, ta intimita, naše chvilka, mi chyběla a nějakou dobu jsem se s tím srovnávala. Musíte si najít něco jiného. U nás je to teď „mazilky, mazilky“, kdy se přijde přitulit. No, ale je fakt, že to začal dělat až ke 2.roku věku. :think: Takže do té doby trošku půst, resp. takové ukradené chvilky, kdy jsem ho objala já a on hned zdrhal si hrát… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
13.4.11 11:58

První dítko jsem kojila skoro 2 roky a ořvala jsem odstav-ze zdrav.důvodů jak želva.Druhé dítko kojeno jen 2 m,děsně mi to chybí,ale bohužel to nevyšlo :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.4.11 11:59

Já taky kojila osm měsíců a malý se odstavil sám. V tu chvíli mi to líto nepřišlo, byla jsem ráda, že to šlo samo a bez humbuku. Ale teď si občas představuju ten pocit (moc to nejde) a těším se, až budu mít další mimi a budu zase kojit (snad to půjde!) 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamila32
13.4.11 12:01

Teda mě přijde úchylné, nechat si od rok a půl starého dítěte cucat prsa, když nekojíš :poblion:

• Citovat
  • Upravit
1692
13.4.11 12:05
Ale kdyby sis přečetla pořádně založenou diskuzi :wink: tak to dělala přes podprsenku a zhruba tři sekundy,rozhodně jsem ho díl jsem ho nenechala.A nechápu proč by se ti z toho chtělo :poblion:
kamila32 píše:
Teda mě přijde úchylné, nechat si od rok a půl starého dítěte cucat prsa, když nekojíš :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
13.4.11 12:06

Jj, chybí a to ještě kojím. Malé je rok, tak jsem odstavila noční kojení a bylo mi to pár dní líto :-) A už teď je mi líto, až nebudu kojit vůbec. Zatím jsme na ráno + večer a přes den jak je třeba nebo chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
13.4.11 12:12
kamila32 píše:
Teda mě přijde úchylné, nechat si od rok a půl starého dítěte cucat prsa, když nekojíš :poblion:

Nechápu co je na tom nechutného? :roll: Já při druhým synovi davala tříletakovi párkrát líznout :-P Chtěl zkusit,tak proč né :mrgreen: Sice jsem tam ještě pidi midi množství mlíka měla,ale už jsem taky nekojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
13.4.11 12:12

Říkala jsem si při tom nočním odstavovení, že vývoj musí jít dál. V roce už noční kojení nepotřebuje, zato nepřerušovaný spánek ano. Pomohlo mi to.

Plánujem v létě zapracovat na druhém mimi a chci malou kojit do dvou let, tak jsem zvědavá, jestli dám kojení v těhu. Ráda bych, pokud se malá sama neodstaví.

miriskaw píše:
Sice ti mic neporadím já pořád kojím a to je malé 16 měsíců.Něak si nedokážu představit že s tím skončím.Tak doufám že přijdou něaké rady na překonání smutku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
13.4.11 12:17
jj,přesně tak mě když se narodil mladší,staršímu bylo přesně dva roky a z jednoho prsu jsem kojila jednoho a z druhého pil starší.A to jen že starší si to vybavil a žárlil že chce taky a na pozvracení to nikomu nepřišlo
kamila32 píše:
Katka86 píše:
kamila32 píše:
Nechápu co je na tom nechutného? :roll: Já při druhým synovi davala tříletakovi párkrát líznout :-P Chtěl zkusit,tak proč né :mrgreen: Sice jsem tam ještě pidi midi množství mlíka měla,ale už jsem taky nekojila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová