Chybí mi kojení :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
21.4.11 23:42
ladaw píše:
byron píše:Pak jsem se chtěla zeptat, jestli jste se některá setkala s tím, že na vás byl vyvíjen nátlak- přestat kojit?
Poprve jsem se s tim setkala u kamaradky, kdy tchyne chtela, aby prestala v pul roce kojit, aby si mohla vnucku uzit a mohla ji hlidat…
A podruhe jsem se s tim setkala osobne u moji mamy, ktera se me jizlive zeptala, jestli chci maleho kojit navzdy (v te dobe mu byl rok) a jeste dodala: „To te to tak bavi?“
Ale tak nejak to chapu, protoze nase matky nemaji ke kojeni vztah - v te dobe byla ve velkem propagovana umela vyziva…

NO, tak u nás to bylo asi tak nějak podobně. No ale je pravda, že rozhozená jsem téměř permanentně, takže hormony při kojení plus tchyně a kojení .. :-? … A moje mamka, ta se neptá. Vždy se přijde na malou podívat, pohraje a jde domů.
A už stejně vždy brečím, když malé uberu třeba jen jedno kojení. No tak teď jsme na třech přes den a v noci na dvou. :hug: :hug: :hug:
No, sama za sebe si přeji, abych mohla kojit co nejdéle … mám v plánu třeba i do druhého miminka. :-D :-D :-D

Příspěvek upraven 06.07.11 v 02:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
22.4.11 09:07
ladaw píše:
byron píše:Pak jsem se chtěla zeptat, jestli jste se některá setkala s tím, že na vás byl vyvíjen nátlak- přestat kojit?
Poprve jsem se s tim setkala u kamaradky, kdy tchyne chtela, aby prestala v pul roce kojit, aby si mohla vnucku uzit a mohla ji hlidat…
A podruhe jsem se s tim setkala osobne u moji mamy, ktera se me jizlive zeptala, jestli chci maleho kojit navzdy (v te dobe mu byl rok) a jeste dodala: „To te to tak bavi?“
Ale tak nejak to chapu, protoze nase matky nemaji ke kojeni vztah - v te dobe byla ve velkem propagovana umela vyziva…

Taky se s tím dnes a denně setkávám u svojí maminky :mrgreen: , a to nejsem kojící fanatik, nidky jsem nebyla, ale jak už jsme psala, tentokrát nám to nějak sedlo, tak kojím…

• Citovat
  • Upravit
7008
6.8.13 09:13

Sice je to stará diskuze, ale jsem ráda, že jsem na ni narazila, nekojím asi dva měsíce, ale pořád je mi to líto a v mém okolí to nikdo nechápe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
6.8.13 09:22

@Madla82 když jsem přestávala kojit taky mě to mrzelo, chyběla mi strašně malá…bylo to něco krásnýho když papala a koukala se na tebe…taky jsem to obrečela :,( teď je nám 7 měsíců a už mi nechce ani flašku tak mi je taky smutno :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
6.8.13 09:41

@sjuzn1 ježíš, brouček…no to chápu, dítě mi neumělo asi 6týdnů vůbec pít a sám bez odsávání to dával až někdy ve 3 měsících, tak já si to pak užívala jako blázen a kdyby mi to potvůrka už takhle brzo odmítnul, tak to bych obrečela ještě víc než teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
6.8.13 09:44

Věřím, že mi taky bude smutno, až přestanu kojit :zed: a určitě to aji obrečím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
7.8.13 08:09

@Madla82 no zkusíme dát už dvojku sunar a třeba jí pojede víc a flašku ještě vytáhnem byla bych ráda, i když po mlíku hodně ublinkává tak jí schovávat nechci ještěěě…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
26.11.16 12:39
@Almatka píše:
Sice je to stará diskuze, ale jsem ráda, že jsem na ni narazila, nekojím asi dva měsíce, ale pořád je mi to líto a v mém okolí to nikdo nechápe…

Jsem na tom ted stejne, je to 14 dni co nekojim (kojily jsme 6 mesicu a kazda kapka byly tvrde vybojovana) a je mi strasne smutno. Styska se mi po kojeni, po te intimite, spojeni s miminkem…jak dlouho ten smutek tak muze trvat? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová