Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
ráda bych se inspirovala, jak máte uložené dětské sponky a gumičky? (případně i čelenky a korále). Mám malou dceru (3.5) a zatím to máme všechno naházené v jedné krabičce. Což je hrozný nepořádek, je to nepřehledné a také to dcera každou chvíli všechno vysype, když hledá nějakou konkrétní barvu.
Na druhou stranu je jednoduché i pro ni při úklidu do krabičky sponky a gumičky uklidit.
Máte tip na nějaké řešení, u kterého by se dal dobře udržet pořádek, zároveň by to bylo jednoduché na používání (a ideálně minimalistické)?
Ráda se nechám inspirovat i fotkami nebo konkrétními produkty. Díky!
Máme dvě šperkovnice. Do větší a hlubší se dávají čelenky a do menší ten zbytek. Ale teda nikdy nic není na svém místě. Dcera je velice svéhlavá a věci si přesouvá kam chce. Sponky a gumičky, Toho má spoustu ale nechce to nosit. Takže si toho vlastně ani nevšímáme protože to nepotřebujeme. ![]()
Měla jsem zálusk na organizér ze sinsey.
Mám takový malý plastovy suplikovy organizér z actionu. Má 4 šuplíky v jednom jsou gumičky obyč, v druhém s ozdobami, ve třetím sponky a ve čtvrtek velké sponky s mašlema apod…pro čelenky nevím…
Tři holky, tři kočky = naprostý chaos. Abych řekla pravdu, tak gumičky do vlasů hledám nejčastěji na podlaze a v pelechu u koček. To jen abys věděla, že krabice je vlastně fajn…. ![]()
Gumičky v zelené krabici, sponky v růžové plastové krabici
Čelenky v koupelně, manžel na ně vytisknut na 3D tiskárně držák, který přivrtal na toaletní skříňku (do takovýho jinak nevyužitelnýho místa) ![]()
@klkakla Mám doma toto. Ne z temu, ale oboustranně použitelné.
2 šuflata s organizery z IKEy.
Gumičky dle barev, sponky dle barev.
Látkové gumičky taktéž. Čelenky 1 šufle
Jsme doma 4 holky a válí se nám to všude. V každém šuplíku i kosmetické tašce 🫢
Na sponky jsem si na fleru koupila takový podobný závěs, my máme holku z dlooohýma nohama a zapíná se to na ty nohy. Dávám na to i skřipce a visí nám to v koupelně u zrcadla
@klkakla my máme z IKEA v koupelně plastový boxik s přihrádkami, na to je to ideální, hledala jsem, ale nemohla jsem najít. Průhledný boxik asi 6 přihrádek a dá se i koupit i víko
Máme suplicky a v každém jeden druh. Neco viz foto…
Kupovala jsem v Actionu.