Jak máte vyřešený roh na pracovní desce v kuchyni?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5505
8.2.13 12:05

@iggy.piggy zasuvku ti vyriznou na miru - prijdou, premeri celou kuchyn (my ji mame za celou pracovni deskou, nejen za varnou) a tam, kde bude zasuvka ti udelaji primo v tom skle otvor - ale cim vice zasuvek, tim je to drazsi. Jak rikam, my mame mlecne sklo z Ikey a kazdy vyrez stal cca 6tis (mame dve dvojzasuvky), ale podle me se to proste vyplati, protoze mysti kachlicek, spary, ktere se casem proste zanesou, to sklo jemne otres a parada, nic neresis, takze tak za nas :)

My jsme meli treba kuchyn hotovou uz 5 let a teprve ted jsme si to sklo porizovali. Byla potreba na to nasetrit, tak jsme predtim vymalovali jen to misto, kam prislo sklo, at jde na cistou zed a ted uz mame vse a fakt super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
8.2.13 12:06
@iggy.piggy píše:
@Lamicka @skritek Petra holky a jak se tam dá zásuvka? není to problém? a kolik vás to stálo?

Mrkni sem , tohle mi vyplivl vyhledávač. Zásuvky určitě nejsou problém, když se to dobře změří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loglady
8.2.13 12:22
@skritek Petra píše:
@Nelisa my mame v rohu kitchen aid a vypada to moc hezky! :)

To je můj sen pro letošek, už šetřím :-D

• Citovat
  • Upravit
14030
8.2.13 12:27

My máme roh vyvýšený, takový ten trojúhelník a na tom mám drátěnou mísu s ovocem a vedle drátěný držák na papírové utěrky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
8.2.13 12:58

V rohu mam pracovni plochu (roh mam zkoseny, ne do rohu), je to me nejcastejsi pracoviste, v rohu mam vyvysenou policku, kde mam chlebnik, za nim dozu na varechy, solnicku, peprenku, jar + misto na odkladani (kdyz valim, dam tam dozu s moukou, nebo si tam ruzne odkladam, co mi zrovna na te pracovni dole zavazi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11516
8.2.13 13:27

Tak my máme úplně v rohu Dolce gusto, viz foto :palec:

A mám dotaz: máte někdo na stěně dřevěnou (nebo spíš asi laminovou :think: ) desku? Jaké s ní máte zkušenosti, hlavně s údržbou za sporákem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
8.2.13 13:40

@Ivaninka Já tam mám lamino. A deska je pořád „zasviněná“, jde tam vidět o hodně více mastnota než na obkládačkách (měli jsme matné), ale zase se mi to čistí lépe než spáry obkládaček, které jsme měli ve staré kuchyni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
8.2.13 13:42

Já mám v rohu robota :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11516
8.2.13 13:44

@MrsDuck a jde ti z toho dolu i ta mastnosta za sporákem? Čím to čistíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
8.2.13 13:55

@Ivaninka

taky mám za varnou deskou lamino (a z boku sklo) a nijak náročný na údržbu mi to nepřipadá… když myju sklokeramiku sprejem na to, tak tím vezmu i tu desku zatím i sklo a je to ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
8.2.13 15:20

@Ivaninka No, přiznám se, že pár „nesmyvatelných“ fleků už tam zase mám :oops: Vlhčeným hadříkem to přetírám skoro po každém vaření. Ale vždycky při velkém úklidu (párkrát do roka) to vyloženě vydrhnu jarem a čistícím pískem a pokaždé to pustí a chvíli je klid. Manžel je truhlář, naše kuchyň je jeho práce. A když mě posledně viděl, jak to vztekle čistím, tak mi řekl, že tím, jak to drhnu pískem z toho můžu vydřít i tu barvu. Kuchyň máme ale asi tři a půl roku a zatím tam žádné světlé místa nebo tak tam nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
8.2.13 18:19

Děkuju všem za reakce :kytka:, mám nad čím přemýšlet. :D

@kocourka170 píše:
Tak my jeden roh máme využitý jako dřez a za ním vyvýšená plocha, kde máme maličký koš na odpadky a mycí prostředky a na okraji druhého rohu máme masivní oválnou desku, která je připevněná k tomu rohu (muž je kuchař a přál si to) no a vzadu máme mikropečku (ne mikrovlnka), nože ve stojanu.

Prosím tě, co to je mikropečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
8.2.13 18:25
Nelisa píše:
Ahoj, potřebovala bych inspiraci. Budeme dělat kuchyň do U, nad jedním z rohů budou horní skřínky, nad druhým ne a já přemýšlím, jak rohy dobře využít - mám na mysli plochu pracovní desky. Teď máme v jednom rohu dřez, prostor za ním je totálně zabitý. :nevim: V druhém rohu trůní mikrovlnka, ta ale bude v nové kuchyni vestavná nad troubou.
Jak jste to vyřešili vy?

Máme dva rohy, oba zkosené a v jednom máme dřez, ve druhém kávovar a pekárnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
9.2.13 19:16

Já mám jen „L“ a obývá ho konvice a dolce gusto + do 3/4 krátké stěny jsou skříňky a na konci jen police, dole rohová skříňka s výsuvným sdátěnym programem - otočný mi moc nesedí.

Nicméně jak spousta lidí psalo o dřezu do rohu - chtěla jsem ho taky - ale se svojíma 158cm pro mě nemyslitelné se někam natáhnout :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný