Jak moc byste byli tvrdé na 3,5 l dítě se samonakrmením

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15435
30.8.15 18:18

@brko Taky už jsem si jí někde všimla, ale tady jsem se nějak nechala vtahnout do hry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
30.8.15 18:23
@ivašot. píše:
@brko Taky už jsem si jí někde všimla, ale tady jsem se nějak nechala vtahnout do hry :lol:

Aspon je tady nějaká švanda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
30.8.15 19:40
@kacz píše:
@mattez mně je nějakej bryndák úplně ukradenej a pokud ho maminka věší na dvou a půl leté dítě, tak si o ní tak maximálně pomyslím, že je to nějaká líná flundra, která se svému dítěti moc nevěnuje. To je vše.Jinak si budu chodit, kam chci, děkuji za radu. Vlastně nevím, z čeho usuzuješ, že jsem zvědavá na tvoje rady. Do opravdu luxusních restaurací beztak děti nechodí.

Do diskuze jsem přispěla jednou na začátku a už jen sleduji a nestačím se divit. Dát dítěti ve 2 letech bryndák a být tak za línou flundru???…si směšná a tvoje děti mají zřejmě vojenskou výchovu a zřejmě ti jí tolerujou, na to by se ti ten můj zvysoka v… a hned bys to měla zpět i s úrokama…jinak mě by dítě podle tebe měla sebrat sociálka, páč ve 3 letech se sice nají, ale většinou je minimálně stůl jak prase…bože, ty máš fakt dost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
30.8.15 19:48

@Adinka_2012 moje dítě nemělo bryndák nikdy, představ si to. Sociálce je jedno, že tvoje dítě neumí jíst - je to vizitka tebe jako rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
30.8.15 19:49

@ivašot. Asi pro hotelové hosty, ne? Je to hotelová restaurace ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
30.8.15 19:51

@kacz Myslíš,že bude mít bryndák vliv na funkci živočicháře? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
30.8.15 19:58

@boball jestli ho bude používat i v menze na VŠ, tak možná jo. Už teda nevím, kde je ta správná hranice - nástup do školy? Nástup na druhý stupeň? Co když i tam bude děťátko patlat jídlo - nechá to maminka být, aby s něj náhodou nevyrostl zlomený chudáček?

Bohužel je to realita, školní děti neumí jíst, neumí si zavázat tkaničky, nemyjí si před jídlem ruce… Ale asi je to teda v pohodě. Generace retardů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
30.8.15 20:05

@kacz No,dcera měla bryndák, nevím už do kolika, vysokou vystudovala bez něj a velmi dobrými výsledky. Syn měl čtyři v dubnu, bryndák nikdy neměl, nesnášel ho, takže se dle tvé teorie můžu těšit na génia. :mrgreen: Jídlo nepatlá, jí ukázkově, ačkoliv jsem ho úplně s klidem krmila a nenechala ho naopak hrabat se v jídle někde od roka. Umí řezat nožem, chodí samostatně na záchod, myje si ruce bez výzvy. Ty to moc hrotíš, děti nejsou blbci, pokud jsou v rodině normální hygienické návyky, samy odkoukají jak se chovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
30.8.15 20:17

@kacz
aha, a jak mu mám vtlouct do hlavy, že si má nabírat na lžíci tak, aby mu to nepadalo? To ho mám po každém smítku stlouct do němoty, aby se to naučil?…nevím, jak u vás, ale u nás děti před nástupem do školy jíst umí dokonce příborem, zavázat tkaničky si taky umí a umývají si ruce všichni houfně…na tebe náročné dítě, abys viděla, že ne je v rukou a silách rodiče, je taky potřeba ochota dítěte spolupracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15435
30.8.15 20:25
@kacz píše:
@ivašot. Asi pro hotelové hosty, ne? Je to hotelová restaurace ;-)

Je to normální italská restaurace sídlící v hotelu a samozřejmě přístupná veřejnosti. Tak jako většina restaurací ala carte v luxusních hotelech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
31.8.15 07:14

Vy to tady hrotíte, jako by budoustnost dítěte stálo na tom, od kdy jí samo.Ono opravdu nejvíc záleží na vztahu dítěte k jídlu. To, které rádo jí, bude jíst samo klidně v roce.To,které nechce, jíst nebude.Moje dcera by sama dobrovolně snědla tři lžíce a spokojeně odešla od stolu.Za tři hodiny by volila tři cherry rajčátka, k večeři by si dala jahodu a tím by končila. Sladkosti nemá ráda. To bych chtěla vidět, jak by to zarputile nekrmícím matkám stačilo a nedokrmily"násilím".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
31.8.15 08:34
To víš, ze by nedokrmily, protože tyto matky svádějí se svými dětmi mocenské boje. Přece neustoupí batoleti-dneska ho nakrmi a zítra je z něj vyvrhel a odpad společnosti. :mrgreen:
@VitHan píše:
Vy to tady hrotíte, jako by budoustnost dítěte stálo na tom, od kdy jí samo.Ono opravdu nejvíc záleží na vztahu dítěte k jídlu. To, které rádo jí, bude jíst samo klidně v roce.To,které nechce, jíst nebude.Moje dcera by sama dobrovolně snědla tři lžíce a spokojeně odešla od stolu.Za tři hodiny by volila tři cherry rajčátka, k večeři by si dala jahodu a tím by končila. Sladkosti nemá ráda. To bych chtěla vidět, jak by to zarputile nekrmícím matkám stačilo a nedokrmily"násilím".
  • Citovat
  • Upravit
1289
31.8.15 09:36
@kacz píše:
@boball jestli ho bude používat i v menze na VŠ, tak možná jo. Už teda nevím, kde je ta správná hranice - nástup do školy? Nástup na druhý stupeň? Co když i tam bude děťátko patlat jídlo - nechá to maminka být, aby s něj náhodou nevyrostl zlomený chudáček?Bohužel je to realita, školní děti neumí jíst, neumí si zavázat tkaničky, nemyjí si před jídlem ruce… Ale asi je to teda v pohodě. Generace retardů.

zato tvoje deti tu generaci retardu budou vesele sikanovat, protoze nekde to vybit museji, ze. a tu tvrdost preci okoukaji spravne doma ;) good luck.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí