Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A z jaké výšky? Bolí tě něco? Já bych se asi pokusila nějak vyvolat aktivitu miminka, to jsem dělala vždy pro uklidnění.
@Kriss Tina byla to výška po kolena 😃 víc popsat neumím ona se poslední dobou malé hýbe spíše se už jen přetaci a vlní teď jsem lehla na záda a už se zavlnela 😊… Trošku naražené akorát záda nic víc
@Anonymní píše:
@Kriss Tina byla to výška po kolena 😃 víc popsat neumím ona se poslední dobou malé hýbe spíše se už jen přetaci a vlní teď jsem lehla na záda a už se zavlnela 😊… Trošku naražené akorát záda nic víc
Jo tak to není moc vysoké, to bych neplasila. Já v těhotenství omdlevala a většinou sem padla ze stoje třeba i na to břicho a taky se nic nestalo.
Já hodila ve 34tt držku na běžkách a vše bylo v pohodě, ale třeba moje kamarádka ve 25tt spadla z takové menší zídky, normálně na nohy a pak kolena a bohužel potratila. Tak se sleduj, ale pokud tě nic nebolí, nešpiníš, mimi se hýbe, tak neměj obavy a dávej na sebe víc pozor!
@unuděná joo už naštěstí se hýbe a hlavně tlačí do žeber a to dělá pořád tak jsem ráda 😊 😊 hlavní je ze to nebylo na břicho to bych měla strach o placentu
Ahooj jak moc je prosím miminko chráněné…
Jsem ve 33tydnu a teď jsem byla venku na houpací síti no a vyvlekla se mi a spadla jsem na trávu a na záda břicha jsem se ani nedotkla… Placenta je vepředu 😊
Mám plasit nebo myslíte že je to ok? A sledovat?
Mimi zatím nekoplo 😃 tak asi spí