Spadla jsem - jak moc je miminko chráněné

Anonymní
10.5.22 13:13

Jak moc je miminko chráněné 3

Ahooj jak moc je prosím miminko chráněné…
Jsem ve 33tydnu a teď jsem byla venku na houpací síti no a vyvlekla se mi a spadla jsem na trávu a na záda břicha jsem se ani nedotkla… Placenta je vepředu 😊
Mám plasit nebo myslíte že je to ok? A sledovat?
Mimi zatím nekoplo 😃 tak asi spí

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37136
10.5.22 13:18

A z jaké výšky? Bolí tě něco? Já bych se asi pokusila nějak vyvolat aktivitu miminka, to jsem dělala vždy pro uklidnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.22 13:20

@Kriss Tina byla to výška po kolena 😃 víc popsat neumím ona se poslední dobou malé hýbe spíše se už jen přetaci a vlní teď jsem lehla na záda a už se zavlnela 😊… Trošku naražené akorát záda nic víc

• Citovat
  • Upravit
7221
10.5.22 13:21

Známá před porodem sjela kopec po p…li a nic se nestalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
10.5.22 13:23
@Anonymní píše:
@Kriss Tina byla to výška po kolena 😃 víc popsat neumím ona se poslední dobou malé hýbe spíše se už jen přetaci a vlní teď jsem lehla na záda a už se zavlnela 😊… Trošku naražené akorát záda nic víc

Jo tak to není moc vysoké, to bych neplasila. Já v těhotenství omdlevala a většinou sem padla ze stoje třeba i na to břicho a taky se nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.5.22 13:26

Já hodila ve 34tt držku na běžkách a vše bylo v pohodě, ale třeba moje kamarádka ve 25tt spadla z takové menší zídky, normálně na nohy a pak kolena a bohužel potratila. Tak se sleduj, ale pokud tě nic nebolí, nešpiníš, mimi se hýbe, tak neměj obavy a dávej na sebe víc pozor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.22 13:36

@unuděná joo už naštěstí se hýbe a hlavně tlačí do žeber a to dělá pořád tak jsem ráda 😊 😊 hlavní je ze to nebylo na břicho to bych měla strach o placentu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky