Jak moc utrácíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.7.18 22:24

Jak moc utrácíte?

Ahoj, zajimalo by mě, jak moc a za co utrácite? Mě přijde, že já skoro za nic, nebo opravdu minimálně. Na sebe si teď uz kupuji opravdu málo kdy cca 1 max.2× do měsíce a někdy ani to ne, dětem kupuji podle potřeby, nebo jim koupíme neco jen tak pro radost.(nic drahého)Jde mi o to, ze zase cumim na účet a tam posledních 100kc. 8o Nejvic necham za blbý žrádlo, člověk ma 3 veci a 200kc v pr…Manzel se zas bude strašně divit, jak to, ze uz tam zas nic neni a za co utrácím! Vzdy se kvůli tomu chytneme…Prosím vás kolik jste průměrně schopni utratit za měsíc a za co?
Je fakt, ze ted jsem musela kupovat různé dárky k narozeni mimin a k narozeninám. Jenze to on nevidí, nejradši by nekoupil nikomu nic, kdyz „teď nemame“
Pak má, ale on nakupující a to najednou nevadí, to začne platit ze své karty mě věci, sobě věci.
Takže já za cca 10dni utratila 5tis.(hlavni položky žrádlo, nafta, lekarna a holce boty za 300)Fakt tak utracim?
Děkuji za anonym z osobních důvodů. 8)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9371
7.7.18 22:27

Ja jidlo kupuji vetsinou v akci. Dost se to promitne na cene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
7.7.18 22:28

My utracime nejvice za jidlo. Dnes vecere+drink a litr jen to cvaklo… ale neva, zijeme jen jednou

• Citovat
  • Upravit
37124
7.7.18 22:29

Nezdá se mi že bys nějak zvlášť utracela, já nakupuju jídlo, v tom se nijak neomezuje, drogerii, sem tam oblečení hlavně pro syna, jednou za čas si koupím nějaké knížky, občas synovi hračku, takovej benzín/ nafta taky pár stovek spolkne. Nepočítám kolik utrácím, ale za tohle všechno nějakých 15 000 měsíčně určitě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
7.7.18 22:29

Tak těch pět tisíc za 10 dní o ničem nevypovídá - pro někoho je to směšná částka, pro někoho luxus - záleží především na příjmech a na tom, jak s penězi vystačíte. Pokud bys dala pět tisíc třeba jen za hadry, šminky a hračky, tak bych řekla, že utrácíš, ale pokud dáš pět tisíc za deset dní za jídlo, naftu, lékárnu apod. , tak mi to připadá úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.18 22:35

@Doe_Jane Ano přesně žijem jen jednou :pankac: !Jenže manžel je takovej zvláštní šetřílek na určité věci…třeba mu je líto sednout si nekam na zahrádku na pivo, kdyz si muze dat lahvace u nas na zahrade…Ja zila v rodině, kde se zajelo na výlet a tam jsme si dali jidlo,pivo,deti džusy..proste pohoda. No a Ted?ted vse musim většinou tahat sebou připravený.

• Citovat
  • Upravit
6664
7.7.18 22:38

Obligátní rada - tak si to alespoň 14 dní, nebo ještě lépe 1 měsíc, piš, za co všechno utrácíš. Teď ti stejně všude dávají účtenky, tak si prostě večer na 3 minuty sedni k tabulce v Excelu a hned uvidíš, za co doopravdy utrácíš. Někdy ty peníze tečou za takové drobnosti, u kterých by to člověk nečekal. 5 tisíc za 10 dní mi nepřijde úplně málo, zvlášť, jestli v tom nejsou náklady jako nájem, poplatky za byt atd. ani útrata tvého muže. Ačkoliv nevím, kolik necháváš třeba v té lékárně nebo za naftu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.18 22:40

Ja utratim mesicne 20-25 tisic, z toho za jidlo tak 3 tisice - zbytek kupuje manzel, pravidelne polozky jako pojisteni jsou tak 1000. A zbytek proste vzdycky za neco, sama nechapu, za co. Utracim tedy opravdu celkem hodne a to se opravdu drzim a snazim setrit. A mam 2 deti.

• Citovat
  • Upravit
3224
7.7.18 22:42
@Anonymní píše:
Ahoj, zajimalo by mě, jak moc a za co utrácite? Mě přijde, že já skoro za nic, nebo opravdu minimálně. Na sebe si teď uz kupuji opravdu málo kdy cca 1 max.2× do měsíce a někdy ani to ne, dětem kupuji podle potřeby, nebo jim koupíme neco jen tak pro radost.(nic drahého)Jde mi o to, ze zase cumim na účet a tam posledních 100kc. 8o Nejvic necham za blbý žrádlo, člověk ma 3 veci a 200kc v pr…Manzel se zas bude strašně divit, jak to, ze uz tam zas nic neni a za co utrácím! Vzdy se kvůli tomu chytneme…Prosím vás kolik jste průměrně schopni utratit za měsíc a za co?
Je fakt, ze ted jsem musela kupovat různé dárky k narozeni mimin a k narozeninám. Jenze to on nevidí, nejradši by nekoupil nikomu nic, kdyz „teď nemame“
Pak má, ale on nakupující a to najednou nevadí, to začne platit ze své karty mě věci, sobě věci.
Takže já za cca 10dni utratila 5tis.(hlavni položky žrádlo, nafta, lekarna a holce boty za 300)Fakt tak utracim?
Děkuji za anonym z osobních důvodů. 8)

tak člověk by měl hlavně žít „na co má“… já bídou netrpím - čili ani nevím kolik utratím - mě stačí vědět že vyjdu a něco i zbude na nečekane vydaje, dovolený atd … ale i tak prostě nakupuju spousta věcí v bazaru, jídlo ve slevě. maso jíme tak 1× za týden (vaří se moc dlouho a já na to nemam cas :-) tak zkrátka i když nemusím tak se snažim zrovna na jídle ušetřit..jídlo třeba vubec nevyhazujeme - kupuju tak aby se vše snědlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
7.7.18 22:44

Tak záleží, kolik vás je a jak staré máte děti. To, co mi stačilo v množství jídla na 3 dny před dvěma lety dnes spořadaji naší max. za jeden den.

Je nás pět a dvě kočky, denně potřebuji cca 500,–, někdy i víc, to tedy pokud vařím. Což se mi poslední dobou v tom kvaltu, ve kterém žijeme, moc nedaří a každou chvíli jíme někde venku nebo si jídlo objednáme. Čímž utratím mnohem víc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
7.7.18 22:47
@Anonymní píše:
@Doe_Jane Ano přesně žijem jen jednou :pankac: !Jenže manžel je takovej zvláštní šetřílek na určité věci…třeba mu je líto sednout si nekam na zahrádku na pivo, kdyz si muze dat lahvace u nas na zahrade…Ja zila v rodině, kde se zajelo na výlet a tam jsme si dali jidlo,pivo,deti džusy..proste pohoda. No a Ted?ted vse musim většinou tahat sebou připravený.

a tak muj chlap si taky to pivo dá radeji na zahradě doma když muže..já v tom problem nevidím… at si ho dá kde chce a já si ho dám taky kde chci :-) máme každý svoje finance a byt děti platíme společně napul. jinak já ani nevim kolik vydělává nebo jestli ma neco na učte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
7.7.18 22:51

Za jídlo nejvic :zed: Na sebe sem si naposled koupila po vánocích ve slevách :zed: Malé sem tam něco. Rodičák 7000 a za pár dní nebude nic :zed: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
7.7.18 22:57

pokud chces mit prehled, pis si vsechny vydaje. ja mam treba posledni dobou utracivou, takze krome beznych vydaju za domacnost to byly dvoje saty pro me, dost obleceni pro deti a jeste o vikendu obedy v restauracích, protoze se mi nechtelo varit… a ani nepocitam oslavu konce skolniho roku s detmi… ale je to lehce nestandardni, nemame to takto porad. ale nehroutim se z posledni stovky na uctu a manzel mi nic nevycita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85284
7.7.18 23:07

Nejvic samozrejme za jidlo, jenze mi zalezi na tom, co jime, ctu slozeni a nekupuju nejlevnejsi produkty, takze usetrit bych mohla, ale preferuju kvalitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
7.7.18 23:08

Posledni dobou nejvic pada na jidlo domu a vylety nebo dovolene ( + co probendime tam ), nafta ( opet se to promitne v castych vyletech). Momentalne pocituju, ze neutracim velke castky naraz, ale strasne casto po par stovkach. :think: Musim to ukocirovat sice to neni nutne, ale ta raketa co utratim mi prijde silene velka a je to zbytecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák