Jak muži prožívají porodní bolesti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11592
21.1.13 17:05
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka-tcha
21.1.13 17:23

Velice zajímavé a musím se přiznat, že jsem se u toho taky dost nasmála… :oops: :oops: :oops: Ale zase na druhou stranu by bylo spravedlivé si uvědomit, že my to podstupujeme kvůli miminku, oni kvůli reportáži, my máme kontrakce, které pomáhají miminku ven, oni dostávají elektrošoky. Nám to tělo vyrovnává svou vlastní chemií, uleví nám třeba sprcha atd. Navíc chlap na tohle není prostě stavěnej. Ale, to nemění nic na tom, že jsem se u toho fakt pobavila! :palec: :mrgreen: :oops:

• Citovat
  • Upravit
941
21.1.13 18:15

Zavedla bych to jako povinnou součást předporodního kurzu pro nastávající tatínky :lol: Hned by se někteří chlapi začali chovat jinak. Vtipné video :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
21.1.13 18:17
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
21.1.13 18:22

@Ka-tcha chemie nechemie, kontrakce jsou svalova krec, ty elektrody funguji „ve vlnach”, neni to jakoze dostanou sok do svalu.ja jsem pred par lety mela taky na brisnich svalech elektrody (zkouska pristroje v praci na rehabce) a ty prenasely ten proud do svalu postupne jako brneni az do intenzity, ze se sval sam stahl a pak zase uvolnil.ale je pravda, ze me nebolely brisni svaly, ale nesnesitelne me bolelo, jak mi synova hlavicka tlacila na cipek. a v horke vane jsem stravila dve hodiny a nemuzu rict, ze by mi to pomohlo :) manzelovy odkrvene a fialove prsty by mohly rict sve :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
21.1.13 18:25

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: skvělý - nechala bych to vyzkoušet i mýho chlapa - aspoň by se přestal smát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
21.1.13 18:29

Pobavilo mě to každej chlap by to měl mít poviné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
21.1.13 18:38

Mazec… :-D ale tak oni si to nechali vypnout po dvou hodinách a já měla po čtyřech a po třech hodinách „odrozeno“ (nebo po 4 a po 5? :-D ) a to kontrakce, co stály fakt „za to“ trvaly přece jen kratší dobu… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
21.1.13 18:39

Hm, tak to měli docela rychlé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
21.1.13 18:42
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
21.1.13 18:45

Jsem to sem chtěla taky dát :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.13 21:28

Holky, musíte si také uvědomit fakt, že každá jsme ten porod měla jiný. Některá měla vše za 2 hodiny, u některé to byly třeba i desítky hodin, v horším případě i dnů. Také některá měla křížové bolesti, jinou bolelo víc třeba jen vypuzení, takže není třeba všechny házet do jednoho pytle, že porod je takový a ne makový, každý porod je individuální.

Já jsem měla silné kontrakce celou noc a půl dne a když tady napíšete třeba, že žena je na bolest lépe stavěná než chlap tak to je fakt na hlavu postavené. Mě se nezdá, že by mi vyplavované hormony nějak pomohly zvládnout bolest, byla jsem ráda, že jsem to přežila a kdyby to u nás mohli vypnout, také bychom to udělaly. To jádro zmiňované reportáže tkví v tom, že od mužů se předpokládá, a že to někteří i tvrdí, že by to zvládli v pohodě a je dobře, že se dokázalo, že to tak snadné není. Promiňte mi to všechny, které jste měly porod pohodový a zastáváte se mužů, ale já si myslím, že porod tak snadný není a je dobře, že podobné simulátory, které simulují neboli alespoň přibližují „průměrný“ porod existují.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100