Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Díky, díky! Objednám, vyzkouším. Už jsem toho zkusila tolik a utratila celé jmění, že toto mě nemůže rozházet. A těším se, že budu konečně super kočka.
Ještě kdyby to ubíralo kila a zvětšovalo prsa… ![]()
taky by se hodilo ![]()
@Maddlen píše:
Ještě kdyby to ubíralo kila a zvětšovalo prsa…
@Maddlen
tak takove vychytavky bohuzel uz neznam
ale budes kraaaasna urcite, pak napis, jestli jsi taky byla tak spokojena jako ja, jsem zvedava a hlavne doufam, ze budes spokojena!
ja ted jak nemuzu ten peeling, tak pouzivam takovou houbicku z lufy na oblicej, ale neni to ono
jinak.mam ted jebaky uplne vsude na zadech na hrudniku fuj, i tam bych si ten peeling dala, kdybych. mohla ![]()
@aňulinek Určitě sem napíšu výsledek, už jen kvůli ostatním, aby věděli zkušenosti od více lidí. Ještě jednou dík!
Mi jenom vrtá hlavou, že na e-shopech ten přípravek co psala @aňulinek není nikde k dostání, všude je naspsáno, že je nedostupný, tak nevím, jestli mi ho objednají normálně v lékárně… Možná to stáhli a může se používat jen pod odborným dohledem…
Anebo jste to některá našla dostupné? Na ten Glyco A se podívám… ale možná půjdu do chem. peelingu u soukromé kožařky - sice to stojí plno peněz, ale aspoň si nezprasím ksicht, tochu se bojím, že bych to doma podělala. ![]()
@Maddlen neseženeš to nikde na netu, pouze a jen v lékárně a neboj, tam ti objednají jenom tu nižší koncentraci, ta vyšší, ta už je jen u kožařky nebo odborníků, ta vyšší se nesmí užívat doma, ta nižší je myslím 5 procent, ale v lékárně ti řeknou. Akorát, že ti dodavatelé nejsou nasmlouvaní se všema lékárnama a tak se mi stalo, že v lékárně u baráku to neměli v nabídce, ale v lékárně dr.max, co mají u kauflandů apod. tam to objednáš.
On ten chemický peeling co jsem používala já je tak mírný, že se po něm neloupeš, je to nějakej prostě fakt mírnej, ale pleť je projasněná a póry stažené, beďary fuč. jako já jsem hledala i na na netu, kdo to dělá, tak přímo ten, o kterém mluvím, používají i kožařky, akorát, že za jednu návštěvu si účtujou okolo 600-800Kč, a máš to udělat tak 5×..no tak to jsem si radši zašla do té lékárny a udělala doma. je pravda, že tu silnější koncentraci těch 10 procent ti už neprodají, právě proto, že už o není bezpečné pro domácí použití.
Já jsem právě na chem. peelingu byla na kožním asi před 5-6 lety a právě jsem se celá sloupala, ale vypadala jsem pak bezvadně, bohužel jenom dočasně. Nevím, jakou koncentrací to tehdy dělali, ale vím, že to pak dr. po nanesení nečím neutralizovala, prý pro zmírnění negativních účinků.
@aňulinek A bylo to použití složité? Respektive - je tam nějaké nebezpečí, něco co můžu zkazit tak, že budu pak v ksichtě vypadat jak Freddie Crueger?
(Jinak u nás cena za peeling u kožní je 800,– - Nový Jičín.)
@Maddlen jo vidíš, tos mi připoměla, on se nemusí neutralizovat, jelikož je tak slaboučkej a je nějak prostě vychytanej
však myslím, že by někde se dal stáhnout příbalovej leták…
já už bohužel doma nemám tu krabičku ![]()
@Cikyto předpokládám, že to těhotné můžou co?
já bych šla nejradši zase do toho peelingu, ale nemůžu z důvodu těotenství a tohle bych možná dala. je to něco jako kyselina hylaurovová, co je v eucerinu? protože ten jsem používala pár měsíců, špatnej nebyl, ale rozhodně se mi nijak pleť nezlepšila.. jakej máš konkrétně ty?
Dobré jsou syrovátka, když si z toho uděláte masku na obličej, otevirá pory a je to fakt zdraví.. syrovátka stojí okolo 45 kč a přidáte trošku bílýho jogurtu aby vznikla kašička a je to..
Ahoj holky, mám hrozně černých teček, jsou clékem hluboký. Mám mastnou pleť a tak si myslím že to mám taky tim. Máma jich nejvíce na tvářích, nose, bradě a mezi obočím. Děkuji všem za rady, a ještě aby to nebylo moc drahý
![]()
@Elleonora píše:
Já teda nevím, kolik do toho chceš investovat, ale mně pomohly náplasti na T-zonu. Jsou Nivea a nebo také vyrábí levněji Balea.Já zkusila tu Baleu, ale je jich tam 6 kusů a stojí to přes 100 Kč, a pokud bys to chtěla použít na bradu nos i čelo, tak tu musíš kupovat každý týden.
A to jsem teda řekla že je moc.
Moje osvědčená metoda, kterou používám je peeling, který si doma sama dělám (viděla jsem to jednou v tv), ve vodní lázni rozpustím lžičku medu, aby byl teplý, NE horký a přidám 2 lžičky kávy (na turka, ne rozpustné), udělá se taková kašička, kterou nanesu jako masku a nechám tak minutu působit (nevypadá to moc vábně, ale účinkuje). Poté žacnu kroužit. Přes tváře se snažím co nejjemněji, ale kde mně trápí černé tečky (nos, brada) trochu přitvrdím. Ale pozor, je to hodně hrubý peeling, ale mně pomáhá.
Po umytí ošetřím pleť pleťovou vodou a hojicím krémem.
No a nebo také pomáhá napařit pleť a poté manuálně vymačkat.
Dobrý den. Chci se jenom zeptat - po aplikaci té masky je nutné je vymačkat? Nebo nic nedělat? Děkuji.