Jak na kašílek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
55
29.3.11 20:26

jak na kašílek

Dobrý den mamínky potřebuji poradit jak na kašílek u 5 měsíčního chlapečka.Od pondělka hrozně kašle kašílek má na pruduškách.Asi si řikáte proč nejdu k doktorce ale byla jsme snim u dokrotky už 2krát,když měl ten ošklivý kašel.Ale pani doktorka mi řekla že mu mám větrat a čistit nos.Vždycky to bylo dlouho než nám zmizel.ale pak jsem mu dávala mucosolvan junior a sinecod,ale pořád to nebylo ono.ted mu to podávám taky ale nějak se mu to nezlepšuje.jinak budu muset doktorce rozrazit dveře at mi dá antibiotika nebo nevim.Daneček je moje druhé dítě ale dcera nikolka an kašílek netrpěla tak se vás ptám na nějaké rady děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
29.3.11 20:37

Doporučuju cibulový sirup. Dělám ho jako Vavryska v této diskuzi.
 https://www.emimino.cz/…irupu-20759/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
29.3.11 22:02

Hlavne nedavej Mucosolvan a Sinecod dohromady, Sinecod se v nejhorsim dava jen na noc, pokud davas Mucosolvan.
Rekla ti, ze to ma na pruduskach? Dost casto to maji jen z rymy, tece jim dozadu a na prudusky to pak hazi echo, ze to vypada jako zanet prudusek. Mame to tak kadou chvili. Pomaha cibulovy sirup, tymianovy sirup nebo cesnekovy, popatrej na Mimibazaru, jsou tam navody.
Na antibiotika to je, pokud ti udela CRP testy a ty prokazou bakterialni infekci, jinak je nechtej!!! Tohle byva vetsinou virovyho puvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí