Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky mužete mi poradit??? mám chlapa s kterým chci miminko, ale on se k tomu moc nemá. myslíte, že je hodně blbý abych přestala brát prášky a přesto otěhotnila??? děti má rád je zabezpočenej. myslím si, že by dítě chtěl, ale bojí se k tomu odhodlat. ![]()
je to hodně hloupé a nezodpovědné, když by dítě chtěl, tak by se k tomu měl, nemyslíš?
Je to podraz ![]()
Můžeš mu říct, že přestáváš brát prášky, protože ti nevyhovují a uvidíš, jak se postaví ke kondomu ![]()
jenny.fields píše:
Je to podraz
Můžeš mu říct, že přestáváš brát prášky, protože ti nevyhovují a uvidíš, jak se postaví ke kondomu
Souhlasím ![]()
souhlasím, je to dost ujeté a jestli mimčo opravdu nechce, může se na vás pak vykašlat… ![]()
Je to hnusnej podraz.
Jak by se libilo tobe, kdybys byla na jeho miste? To ze je zabezpecenej a ma rad deti jeste neznamena, ze se citi na svoje.
Musite si vazneji promluvit, a ne to zkouset na nej takhle „UHRAT“. Ja byt na jeho miste a dozvedet se o tom, ze mi tohle pritelkyne provedla, tak uz bych ji neverila.
Néé, na tajno to nedělej, to je fakt blbý. To zkus spíš nějakou taktiku psychlogickou. Říct mu, proč byste si měli mimi pořídit, ukázat nějaké roztomilé babátko, sem tam povyprávět o sousedovic dětech jak jsou úžasný. Jen tak postupně naťukávat, nahlodávat jeho mozeček ![]()
janet9 píše:
Néé, na tajno to nedělej, to je fakt blbý. To zkus spíš nějakou taktiku psychlogickou. Říct mu, proč byste si měli mimi pořídit, ukázat nějaké roztomilé babátko, sem tam povyprávět o sousedovic dětech jak jsou úžasný. Jen tak postupně naťukávat, nahlodávat jeho mozeček
pŘesně co píše janet 9 otukavat ho a nahlodávat
![]()
Můžeš přestat jíst prášky, ale rozhodně bys mu o tom měla říct. A uvidíš, jak se k tomu postaví… Buď budete používat kondom, bo si bude dávat pozor, bo v tom nebude problém.
Ale rozhodně to nedělat tajně. To zrovna počítej s tím, že máš min. 50% šanci, že budeš mít dítě, ale na partnera ![]()
Ahoj, no možná tě trochu chápu - ty hrozně moc chceš rodinu a on v žádným případě - to tě pak napadají různý myšlenky… Ale v tomhle případě je opravdu na místě myslet hlavou a nenechat se strhnout emocema.. Já vím že chlapi jsou někdy brutálně natvrdlí a nedochází jim totálně nic, ale v tomhle případě fakt netlač na pilu. Vydrž i když to bude někdy těžký, tak to nech uzrát, protože pak by se mohly stát věci, který by jsis do konce života neodpustila… Držím ti palce ![]()
A to nemáš pusu, že si s ním o tom nemůžeš promluvit? Takové hlupky, které si jen tak vysadí prášky bych střílela, pak nemá být tolik svobodných matek ![]()