Snažilky Ústecký kraj - Žatec

7476
12.1.12 17:18

Snažilky Ústecký kraj - Žatec

Ahojky. Hledám tímto kamarádky s kterými bych mohla zajít na kávu a popovídat si. ;) :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
95
12.1.12 17:27

Ahoj, snažili jsme se přes rok a máme 4 měsíčního chlapečka. Takže už snažilka nejsem, jen mě potěšilo, že tu zase někoho ze Žatce po dlouhý době vidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
12.1.12 17:39
Kitimiti2 píše:
Ahoj, snažili jsme se přes rok a máme 4 měsíčního chlapečka. Takže už snažilka nejsem, jen mě potěšilo, že tu zase někoho ze Žatce po dlouhý době vidím :)

Ahojky a ty jsi ze žatce? A nevadí že nejsi snažilka. Aspoň si člověk má ským pokecat a zajít na kávu. Mě je sice jen 18 ale myslím si že by to neměl být problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
12.1.12 17:47

Úplně původně jsem ze Tvršic u Žatce (tam bydlí moje mamča), chodila jsem do Žatce i do školy. No ale skončila jsem nakonec v Černčicích u Petrohradu :) našla jsem si tu přítele, tak už jsem 4 roky tady. Ale do Žatce jezdíme několikrát měsíčně. Buď za našima, doktorem nebo jen tak nakoupit :)

Jinak mě bude teď v lednu 23.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
12.1.12 17:50
Kitimiti2 píše: Úplně původně jsem ze Tvršic u Žatce (tam bydlí moje mamča), chodila jsem do Žatce i do školy. No ale skončila jsem nakonec v Černčicích u Petrohradu :) našla jsem si tu přítele, tak už jsem 4 roky tady. Ale do Žatce jezdíme několikrát měsíčně. Buď za našima, doktorem nebo jen tak nakoupit :)Jinak mě bude teď v lednu 23.

Tak pokud budeš chtít tak až budeš v žatci tak dej vědět. Můžeme zajít na kafčo a já si rovnou poňuchám prcka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
12.1.12 17:58

Jo, děvče, na kafe to nevidím :) to jsem přestala pít, co jsem byla těhu. A ono je dost složitý někam s malým jít, dlouho nikdy nevydrží. V kočárku ho to moc nebaví a přes den kojím co dvě hodiny :) Někdy jsem ráda, že stíháme zajít do krámu a malej mi neumře hlady nebo se neuřve nudou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
12.1.12 18:08

Tak můžeš zajít knám. :) Máme baráček a malého je kam dát. A kojení to už je pak maličkost. A Mám doma i čajík tak není nouze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
12.1.12 18:15

Ok, popřemyšlím o tom. Napíšu ti SZ, at to tady nespamuju :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
30.3.12 14:00

Halo halo!!!! Hledá se kamarádka. Žatec, Louny, Chomutov, Most. Jsem 18náctiletá snažilka která v Žatci nikoho na kecání nemá. Ozvěte se!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
3.4.12 01:30

Ahojky snažilko :)taky se snažíme, o druhé ale při tom o první …můžem tu poklábosit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
3.4.12 05:07

@super84 :mavam: :mavam: Klidně můžeme ty jsi ze Žatce? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
3.4.12 16:08

Jj jsem přmo ze Žatce :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
3.4.12 16:18

Tak to můžeme zajít na kafčo či limču. ;) Jina tvého ANDÍLKA je mi moc líto. Ale rozebírat to nechci. Vím že to není jednoduché se o tom bavit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
3.4.12 16:42

Mě to nedělá už ted porblém se o tom bavit,je to nejlepší se o tom bavit a nedusit to..ted jen myslím na to aby se nám co nejdřív zadařilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
3.4.12 16:49

@super84 Tak to je dobře. My se snažíme nyní 4měsíc a stále nic. Mám hrozně rozházené cykly. Takže sem si objednala přípravek na srovnání. Doufám že se povede co nejdříve. Miminko si moc přejeme. I přes to že mi je 18let jsem na mimčo připravená, vše mám zařízené a už se můžeme jen těšít kdy se zadaří. Ale to čekání je úmorné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí