Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
potřebuji od vás poradit. V neděli jsem ošklivě spadla u rodičů ze stráně. Naštěstí se mi nic nestalo, ale mám všude po celém těle modřiny. Mám jeden fialový flek vedle druhého a vypadám, jako by mě někdo zmlátil
.
Teď je venku krásně a já nosím dlouhé kalhoty a triko s dlouhým rukávem, protože se ty modřiny vypadají fakt blbě.
Můžete mi prosím poradit, jak mám urychlit proces blednutí modřin, nebo nejlépe jak se jich zbavit úplně
???
Děkuji za rady!!!!
ahoj,
kup si v lékárně co nejdříve homeopatika ARNICA a užívej 5 granulí každých 10 minut první hodinu a pak po zlepšení 1× za 1-2 hodiny
Anette moc děkuji za pomoc. Arnicu mám náhodou doma, tak to hned jdu zkusit. Doufám, že to bude fungovat ![]()
A kdyby to nepomohlo, tak zkus koupit HIRUDOID FORTE GEL
Mast je taky ,ale gel se líp vstřebává, tak mi vyhovuje víc ![]()
z vlastni zkusenosti doporucim Heparoid mast a mazat mazat mazat po par dnech znizi .. fakt mizi podstatne rychleji ![]()
Já měla na vstřebání otoků a podlitin Yellon gel, ale nevím, jestli je běžně k sehnání
Příspěvek upraven 24.08.20 v 18:24
Mast Heparoid a homea Arniku Montanu
, používám i na dítě a zabírá.
Ahoj holky,
tak moc děkuji za rady.
Užívám homeopatika Arniku a i ten Hirudoid forte gel a modřiny už vypadají mnohem lépe. Ty menší modřiny už jsou pryč, ty velký jsou ještě vidět, ale dost vybledly, tak snad budou brzy pryč
.
Děkuji vám moc, moc, moc ![]()
Jen doplním osvědčenou mast Heparin AL 30000. Vynikající zejména při otocích (boule), ale výborně zabírá i na modřiny.
No áno na modriny je dobrý dať si teplý obklad ževraj ale neviem… možno by som doporučil horúci kúpeľ a samozrejme heparoid. Moja mama je zdravotná sestra a takto mi poradila ![]()
Já jsem slyšela, že na to pomáhá kalciová mast, ale nevím co je na tom pravdy.
Když jsem byla po bouračce byla jsem taky jedna velká modřina,v létě jsem chodila nabalená,fakt to vypadalo hrozně,hojilo se to dlouho,pak jsem se na to vykašlala,vzala jsem kraťasy a tílko a sluníčko mi to vyhojilo do třech dnů
Ahoj holky, ![]()
Jak se dá vyrobit doma něco dobrýho na modřiny aby zmizely
protože já už s toho šílim
![]()
Holky, mě hodně pomáhá na modřiny Arniková mast (50 ml stojí okolo 55 kč) např. v lékárně Dr.Max. Učím se pole dance a z hodin si pravidelně odnáším modřiny. ![]()