Jak na mravence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
30.4.14 07:11

@olikovka Přeji hodně štěstí. Určitě to pomůže. Mně to doporučila sestra, měli taky mravence a už z toho byla nešťastná a pak objevili toto. Měj trpělivost. Nebude to hned. Ten Lafarex jsou takové malé sáčky, až ho otevřeš, tak dej do něj kousek špejle, aby se tam těm mravencům dobře lozilo. Uvidíš, jak rychle to budou žrát. Natahají si to do hnízd a určitě vymizí. Jsem si tím jistá. Pomohlo to mě i sestře a už se neobjeví. Mají to v Tetě i v Jasmínu. Jen to chce trpělivost, vymizí tak za 1-2 měsíce, ale napořád. Prý tam nechávají nějakou chemickou stopu, aby se tam další nestěhovali. Ale toto nevím určitě, jen to, že vymizí :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.7.15 14:34

Mravenci v domku

Ahoj,
chci se svěřit se svojí zkušeností s mravenci v domku na venkově. Před pár lety jsme zateplili polystyrenem a od té doby soustavně bojuju s mravencema, kteří si vždycky vykousají dírku nebo několik dírek ve fasádě a pak si udělají hnízdo v tom polystyrenu pod ní. Dělají to systematicky po celém obvodu domu, hlavně na jižní straně a prokoušou se normálně úplně vším - kromě jedné věci. Jediné, co na ně platí, je štěpovací vosk. :potlesk:
Koupila jsem ho v Hornbachu na něco úplně jiného, ale teď ho používám každou chvíli na zamazávání jejich vykousaných cestiček a funguje to, s tímhle si prostě neporadí. Dá se docela dobře nanášet špachtličkou nebo kouskem nějakého dřívka a pokud jím ucpete tu mravenčí švíru, už jí nikdy neprolezou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný