Jak na nekojené dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
16.5.15 09:08

@W.ver taky záleží, CO mu dáváš za UM. Po některých mají děti hlad, jiné je zasytí líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.5.15 10:01

Davma bebivitu… Je takova sladsi jako sunar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.5.15 10:03

Dudlik ma…ten mu davam od malicka. Snazim se dodrzovat dvou hodinovou pauzu mezi poslednim a dalsim krmenim. Ale obcas je to pekelny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7215
16.5.15 10:07

Ty tabulky na UM jsou zlo. Úplně jsem si vzpomněla jak sem byla na nervy a pořád počítala. Pokud ti dítě pláče hladem, dej mu. Pokud se z toho nepobleje jak amina tak je to v pohodě. Nestresuj se, záleží na dítěti a ne na tom co je na krabici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
16.5.15 20:50

@W.ver spurt? Má přeci tři týdny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
16.5.15 21:00

At si strcej tabulky nekam. tvuj mterskej instinkt ti rika neco jinyho a to je hlavni. ja podle tabulky akorat odmeruju, ale jinak na nejaky 3 hodiny nehraju. dite a mama vi nejlip co a kdy je potreba.

• Citovat
  • Upravit
4132
16.5.15 21:18

Davala jsem mleko podle potreb deti, ne podle tabulek. Nekdy jedly casteji, nekdy vydrzely dele. I kojeni se drive doporucovalo striktne po trech hodinach a nakonec se odbornici dobrali ke stare zname pravde, ze kazde dite je jine a ma jine potreby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.5.15 21:22

A ten muzou mit i nekojene deti? Vsude pisou o spurtu jen u kojenych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7215
16.5.15 21:31
@W.ver píše:

to nesouvisí s kojením, prostě dítě neroste naprosto rovnoměrně. A jsou období kdy roste více a je potřeba mu dát více výživy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
16.5.15 21:45
@W.ver píše:
8o 8o 8o :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
17.5.15 08:16

Ahojky jsem tady asi jediná co dává nutrilon byl mi doporučen lékařkou první dva týdny s toho mala moc nespala bolelo ji bříško dneska už je to mnohem lepší a také ji dávám větší dávky než jsou v navodě a vydrží déle až 4 hodiny mezi jídlem. Dávám 5 odměrek na 125 ml a malá je moc spokojena opravdu každé dítě je jedinečné a má jiné potřeby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová