Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, potřebuji poradit. Už skoro rok a půl potkávám kluka (jezdíme spolu kousek cesty do práce), který je strašně nesmělý a děsně se mi líbí
. Ze začátku jsem si všimla, že po mě pokukuje, ale dělala jsem jako že nic. Chvilku jsme se nevídali a poslední dva měsíce spolu jezdíme téměř denně. Vždy se otočí na eskalátoru, koukne na mě a tím to hasne.
V autobuse nenápadně pošilhává. Nevím, jak ho mám „nakopnout“ k nějaké akci. O první krok jsem se snažila, ale nejde to. ![]()
To budu asi já.
Se mnou to nejde jinak, než prostě přijít a jasně to říct.
@SimSim10 šlápni mu na nohu nebo na něj na tom eskalátoru spadni
A co bych měla říct po roce a půl. Je to trapný, jak se potkáváme. A ještě trapnější by bylo najednou se s ním začít bavit.
![]()
@Detsa
Koukám, že máš přehled.
![]()
Příspěvek upraven 27.11.17 v 14:20
Když já si nejsem jistá, jestli se mi to všechno jenom nezdá. ![]()
Rok a půl trvající nesmělost by mě už dávno odradila. ![]()
Já znám ten pocit, že bych něco chtěla udělat, ale nedokážu to. Tak bych se na to už dávno vybodla.
@Detsa píše:
Nepsala si tu nedávno k uživatelce, co bojuje podobným způsobem, ale v jiným dopravním prostředku?
Koukám, že máš přehled.
![]()
@Emimin7 píše:
To budu asi já.Se mnou to nejde jinak, než prostě přijít a jasně to říct.
A co bych měla říct po roce a půl. Je to trapný, jak se potkáváme. A ještě trapnější by bylo najednou se s ním začít bavit.
![]()
Když já si nejsem jistá, jestli se mi to všechno jenom nezdá. ![]()
Jo, jeden takový nesmělý po mně v autobuse pokukoval celou střední školu
Tím to přesně taky po 4 letech skončilo, a později jsem se akorát dozvěděla přes facebook, že má přítelkyni, jak kdyby mi z oka vypadla - váha, vlasy, i podobný obličej.
Dost mě to pobavilo ![]()
Za mě tyhle losery nebrat
K čemu je chlap, který neumí jít na věc?
když jsem se seznámila se svým současným a teď už dlouholetým partnerem, tak jsem jen zírala, jak rychle se umí věci dát do pohybu a co dokáže zamilovaný chlap, když mu jde o ženskou ![]()
Fakt jako ne-e, pokukování je hezký, ale je to k ničemu. ![]()
Aby ti nakonec neřekl, že ty na něj civíš a on se dívá a usmívá jen ze slušnosti
já nevím no, ale teda čumím že si to rok a půl vydržela já už bych něco podnikla, třeba za ním šla a zeptala se jestli nepůjde na kafe, ovšem pokud je tak extrémně nesmělý, bála bych se jak moc bude nsemělý a opatrný v dalších věcech
abys třeba na pusu nečekala dalšího půl roku
takový Sheldon z Teorie velkého třesku
![]()
@SimSim10 píše:
A co bych měla říct po roce a půl. Je to trapný, jak se potkáváme. A ještě trapnější by bylo najednou se s ním začít bavit.![]()
![]()
Když já si nejsem jistá, jestli se mi to všechno jenom nezdá.
Ahoj, ja jsem xy, jsi mi povedomy, jezdis tady často?
![]()
@LAlezane píše:
Jo, jeden takový nesmělý po mně v autobuse pokukoval celou střední školuTím to přesně taky po 4 letech skončilo, a později jsem se akorát dozvěděla přes facebook, že má přítelkyni, jak kdyby mi z oka vypadla - váha, vlasy, i podobný obličej.
Dost mě to pobavilo
Za mě tyhle losery nebratK čemu je chlap, který neumí jít na věc?
když jsem se seznámila se svým současným a teď už dlouholetým partnerem, tak jsem jen zírala, jak rychle se umí věci dát do pohybu a co dokáže zamilovaný chlap, když mu jde o ženskou
Fakt jako ne-e, pokukování je hezký, ale je to k ničemu.
To je hodně vtipný, že si našel tobě podobnou přítelkyni.
Díky za názor. ![]()
@barrbucha píše:
Aby ti nakonec neřekl, že ty na něj civíš a on se dívá a usmívá jen ze slušnostijá nevím no, ale teda čumím že si to rok a půl vydržela já už bych něco podnikla, třeba za ním šla a zeptala se jestli nepůjde na kafe, ovšem pokud je tak extrémně nesmělý, bála bych se jak moc bude nsemělý a opatrný v dalších věcech
abys třeba na pusu nečekala dalšího půl roku
takový Sheldon z Teorie velkého třesku
![]()
No ze začátku jsem se ho moc nevšímala, pak jsem přestala jezdit já, pak zase on. A teď zase jezdíme skoro denně.