Jak na nesmělého

250
27.11.17 14:02

Jak na nesmělého

Ahoj, potřebuji poradit. Už skoro rok a půl potkávám kluka (jezdíme spolu kousek cesty do práce), který je strašně nesmělý a děsně se mi líbí :srdce:. Ze začátku jsem si všimla, že po mě pokukuje, ale dělala jsem jako že nic. Chvilku jsme se nevídali a poslední dva měsíce spolu jezdíme téměř denně. Vždy se otočí na eskalátoru, koukne na mě a tím to hasne. :nevim: V autobuse nenápadně pošilhává. Nevím, jak ho mám „nakopnout“ k nějaké akci. O první krok jsem se snažila, ale nejde to. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9371
27.11.17 14:06

To budu asi já. :mrgreen: Se mnou to nejde jinak, než prostě přijít a jasně to říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
27.11.17 14:11

@SimSim10 šlápni mu na nohu nebo na něj na tom eskalátoru spadni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
27.11.17 14:12

A co bych měla říct po roce a půl. Je to trapný, jak se potkáváme. A ještě trapnější by bylo najednou se s ním začít bavit. :,( :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
27.11.17 14:13

@Detsa
Koukám, že máš přehled. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.11.17 v 14:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
27.11.17 14:15

Když já si nejsem jistá, jestli se mi to všechno jenom nezdá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
27.11.17 14:15

To mě taky napadlo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
27.11.17 14:19

Rok a půl trvající nesmělost by mě už dávno odradila. :mrgreen:
Já znám ten pocit, že bych něco chtěla udělat, ale nedokážu to. Tak bych se na to už dávno vybodla.

• Citovat
  • Upravit
250
27.11.17 14:23
@Detsa píše:
Nepsala si tu nedávno k uživatelce, co bojuje podobným způsobem, ale v jiným dopravním prostředku? 8)

Koukám, že máš přehled. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
27.11.17 14:24
@Emimin7 píše:
To budu asi já. :mrgreen: Se mnou to nejde jinak, než prostě přijít a jasně to říct.

A co bych měla říct po roce a půl. Je to trapný, jak se potkáváme. A ještě trapnější by bylo najednou se s ním začít bavit. :,( :lol: :mrgreen:
Když já si nejsem jistá, jestli se mi to všechno jenom nezdá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
27.11.17 14:27

Jo, jeden takový nesmělý po mně v autobuse pokukoval celou střední školu :mrgreen: Tím to přesně taky po 4 letech skončilo, a později jsem se akorát dozvěděla přes facebook, že má přítelkyni, jak kdyby mi z oka vypadla - váha, vlasy, i podobný obličej. :D Dost mě to pobavilo :D
Za mě tyhle losery nebrat ;) K čemu je chlap, který neumí jít na věc? :nevim: když jsem se seznámila se svým současným a teď už dlouholetým partnerem, tak jsem jen zírala, jak rychle se umí věci dát do pohybu a co dokáže zamilovaný chlap, když mu jde o ženskou :D
Fakt jako ne-e, pokukování je hezký, ale je to k ničemu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha

Aby ti nakonec neřekl, že ty na něj civíš a on se dívá a usmívá jen ze slušnosti :mrgreen: já nevím no, ale teda čumím že si to rok a půl vydržela já už bych něco podnikla, třeba za ním šla a zeptala se jestli nepůjde na kafe, ovšem pokud je tak extrémně nesmělý, bála bych se jak moc bude nsemělý a opatrný v dalších věcech 8o abys třeba na pusu nečekala dalšího půl roku :roll: takový Sheldon z Teorie velkého třesku :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5640
@SimSim10 píše:
A co bych měla říct po roce a půl. Je to trapný, jak se potkáváme. A ještě trapnější by bylo najednou se s ním začít bavit. :,( :lol: :mrgreen:
Když já si nejsem jistá, jestli se mi to všechno jenom nezdá. :think:

Ahoj, ja jsem xy, jsi mi povedomy, jezdis tady často? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
27.11.17 14:33
@LAlezane píše:
Jo, jeden takový nesmělý po mně v autobuse pokukoval celou střední školu :mrgreen: Tím to přesně taky po 4 letech skončilo, a později jsem se akorát dozvěděla přes facebook, že má přítelkyni, jak kdyby mi z oka vypadla - váha, vlasy, i podobný obličej. :D Dost mě to pobavilo :D
Za mě tyhle losery nebrat ;) K čemu je chlap, který neumí jít na věc? :nevim: když jsem se seznámila se svým současným a teď už dlouholetým partnerem, tak jsem jen zírala, jak rychle se umí věci dát do pohybu a co dokáže zamilovaný chlap, když mu jde o ženskou :D
Fakt jako ne-e, pokukování je hezký, ale je to k ničemu. :lol:

To je hodně vtipný, že si našel tobě podobnou přítelkyni. :mrgreen: Díky za názor. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
27.11.17 14:39
@barrbucha píše:
Aby ti nakonec neřekl, že ty na něj civíš a on se dívá a usmívá jen ze slušnosti :mrgreen: já nevím no, ale teda čumím že si to rok a půl vydržela já už bych něco podnikla, třeba za ním šla a zeptala se jestli nepůjde na kafe, ovšem pokud je tak extrémně nesmělý, bála bych se jak moc bude nsemělý a opatrný v dalších věcech 8o abys třeba na pusu nečekala dalšího půl roku :roll: takový Sheldon z Teorie velkého třesku :mrgreen: :mrgreen:

No ze začátku jsem se ho moc nevšímala, pak jsem přestala jezdit já, pak zase on. A teď zase jezdíme skoro denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí