Jak na nesmělého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1386
27.11.17 14:41
@SimSim10 píše:
To je hodně vtipný, že si našel tobě podobnou přítelkyni. :mrgreen: Díky za názor. :think:

On to byl spolužák ze základky, tak jsme se trošku znali. A jo, slečna mohla být moje dvojče, doslova :D Pár dní jsem to docela nemohla rozdýchat :D

Jen tak ze srandy, totéž se pak opakovalo i na vejšce s jiným klukem… to už jsme byli trošku kamarádi, já do něj zamilovaná až po uši, ve škole jsme měli hodně společných hodin, občas jsme si povídali… on dělal takové psycho, že se mi systematicky přehlašoval na moje termíny zkoušek… :D
No co myslíš, opět nic z toho, za celé tři roky ;) Pak jsem právě potkala přítele a z té „zamilovanosti“ a pokukování mě vyléčil za dva týdny :mrgreen:

Možná má někdo jinou zkušenost, ale já už bych tyhle „nesmělé chlapce“ asi ani nemohla vystát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
27.11.17 14:47

@LAlezane Já bych neustála někoho, koho bych si musela uhnat sama.

• Citovat
  • Upravit
1386
27.11.17 14:54
@Černá vdova píše:
@LAlezane Já bych neustála někoho, koho bych si musela uhnat sama.

Taky tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
27.11.17 14:56
@LAlezane píše:
Jo, jeden takový nesmělý po mně v autobuse pokukoval celou střední školu :mrgreen: Tím to přesně taky po 4 letech skončilo, a později jsem se akorát dozvěděla přes facebook, že má přítelkyni, jak kdyby mi z oka vypadla - váha, vlasy, i podobný obličej. :D Dost mě to pobavilo :D
Za mě tyhle losery nebrat ;) K čemu je chlap, který neumí jít na věc? :nevim: když jsem se seznámila se svým současným a teď už dlouholetým partnerem, tak jsem jen zírala, jak rychle se umí věci dát do pohybu a co dokáže zamilovaný chlap, když mu jde o ženskou :D
Fakt jako ne-e, pokukování je hezký, ale je to k ničemu. :lol:

to měla kamarádka, ne teda že by byl nesmělý, ona o něj nestála, tak si po čase přivedl její dvojnici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
27.11.17 14:59

To jako popisuješ mýho manžela? :mrgreen: On je úplně stejně nesmělej, dokonce když měl mluvit před víc lidma (apř. na táborové poradě) tak koktal. No, stačilo ho jednou za bouřky načapat v kuchyni s flaškou vína v ruce, ostatní tak nějak vytušili a vzali roha. Seděli jsme tam dost dlouho, pak jsem si vymyslela pár oprav, co je nuuutně potřeba udělat v ambuláku a pak za ním párkrát jela ne místo, kde pracoval, že mu pomůžu s prací (dělal na sebe) a pak zajdem na výlet. Vyšlo mi to, čekáme spolu třetí dítě, zapracovali jsme na jeho sebevědomí a už nekoktá a já se nemůžu zbavit dojmu, že mám nejlepšího manžela na světě, takže názor, že takovýhle loosery nebrat, ten já teda nezastávám. A jak se potkáváte v tom buse. Nastupujete na stejný zastávce? Nebo na stejný vytupujete? Je to cesta do práce nebo naopak domů? Bych se ho zeptala, jestli nechce po práci / po škole zajít na kafe / na trhy na svařák (zneužij těch předvnočních trhů) nebo jestli nemáte společnou cestu i dál než jenom do zastávky, kde vystupujete. Možnosti jsou. A když tě odmítne, tak ho pak budeš ignorovat. Dneska není problém autobuse mít oči zapíchnutý do obrazovky mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
27.11.17 15:00
@Elishka1 píše:
to měla kamarádka, ne teda že by byl nesmělý, ona o něj nestála, tak si po čase přivedl její dvojnici :-)

Tohle je asi běžné. Mně se taky líbí určité typy holek a obvykle jsou si hodně podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
27.11.17 15:02

@Detsa
Ty mě fakt bavíš. To je jak z romantickýho filmu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kdybych neměla sebevědomí na bodu 0, tak není co řešit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
27.11.17 15:15
@LAlezane píše:
Jo, jeden takový nesmělý po mně v autobuse pokukoval celou střední školu :mrgreen: Tím to přesně taky po 4 letech skončilo, a později jsem se akorát dozvěděla přes facebook, že má přítelkyni, jak kdyby mi z oka vypadla - váha, vlasy, i podobný obličej. :D Dost mě to pobavilo :D
Za mě tyhle losery nebrat ;) K čemu je chlap, který neumí jít na věc? :nevim: když jsem se seznámila se svým současným a teď už dlouholetým partnerem, tak jsem jen zírala, jak rychle se umí věci dát do pohybu a co dokáže zamilovaný chlap, když mu jde o ženskou :D
Fakt jako ne-e, pokukování je hezký, ale je to k ničemu. :lol:

Máš docela pravdu, chlap, kter není schopen oslovit ženskou není chlap, ale zakomlexovaný chudáček. Nevím, jestli bych měla o takového zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
27.11.17 15:29
@SimSim10 píše:
A co bych měla říct po roce a půl. Je to trapný, jak se potkáváme. A ještě trapnější by bylo najednou se s ním začít bavit. :,( :lol: :mrgreen:

na trapnost se neumírá. Pokud neuděláš něco jinak, než jak to děláš doteď, tak se nic nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
27.11.17 15:42
@Detsa píše:
@SimSim10 Udělej to přesně takhle, vymyslel jsem to za tebe… (doufám, že nejdřív to začíná těma eskalátorama a pak až autobusem :D)Jednoho dne si takhle šla a shodou okolností jel stejným spojem (Jo a abych nezapomněl - vem si tu zelenou blůzku, perfektně se ti hodí k očím a hnědým vlasům). Shodou okolností, když si jela malý kousek od něho na eskalátorech a on se na tebe podíval, tak ty si v tu chvíli jemně pohodila svýma vlasama. Při nástupu do autobusu ses držela těsně něho a zrovna sis volala s kamarádkou. Byl to docela vážný rozhovor, protože se blížil deadline a v tu chvíli se ti vybila baterka mobilu 8o :roll:. V tu chvíli si musíš nenápadně postěžovat, aby to slyšel. Upoutal na tebe pozornost a na tobě je znát, že jsi z toho trochu nervózní a nevíš, co máš dělat. Pozvedneš hlavu a naštěstí byl zrovna poblíž on, tak tě nenápadně sledujíc. Po chvíli si k němu nenápadně přicupitala a laskavým tónem ho požádala, zda by sis mohla napsat sms své kamarádce. On ti jako správný muž vyhoví a ty mu poděkuješ za záchranu života. On jak je nesmělý, tak se stejně nezmohl na nic jiného než není zač a ty se ho po chvíli musíš zeptat, kam vlastně cestuje :nevim:… no a dál už ti nemusím pomáhat. Příběh pokračuje pozváním na kávu, procházkou nočním městem a v tom parku, jak vás tak osvítil krásně měsíc a vítr hrál o koruny stromů to došlo trochu dál :think:.

To je moc dobry :palec:! Trochu organizacne narocny, co se tyce toho, aby ji slysel telefonovat, ale kdyz doda, ze si vsimla, ze spolu jezdi casto a tak ji snad bude verit, ze mu s tim mobilem nevezme roha, tak by tim mohla trochu i omluvit, proc zada zrovna jeho a to by bylo, aby nebylo :lol:

• Citovat
  • Upravit
251
27.11.17 15:42
@SimSim10 píše:
Ahoj, potřebuji poradit. Už skoro rok a půl potkávám kluka (jezdíme spolu kousek cesty do práce), který je strašně nesmělý a děsně se mi líbí :srdce:. Ze začátku jsem si všimla, že po mě pokukuje, ale dělala jsem jako že nic. Chvilku jsme se nevídali a poslední dva měsíce spolu jezdíme téměř denně. Vždy se otočí na eskalátoru, koukne na mě a tím to hasne. :nevim: V autobuse nenápadně pošilhává. Nevím, jak ho mám „nakopnout“ k nějaké akci. O první krok jsem se snažila, ale nejde to. :zed:

Jeee, to je romantika :lol: Tak šup, do akce! Chceme slyšet jak jsi na eskalátoru upustila diář, on ho zvednul a druhej den ti ho přes eskalátor vrátil a bylo hned pod tvým záznamem “Dnes jsem ho potkala zas, je krásnej” napsáno “Ty se mi taky moc líbíš” a jeho telefonní číslo… Joooooo! :D

:D :lol: :D :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
27.11.17 16:20
@Detsa píše:
@SimSim10 Udělej to přesně takhle, vymyslel jsem to za tebe… (doufám, že nejdřív to začíná těma eskalátorama a pak až autobusem :D)Jednoho dne si takhle šla a shodou okolností jel stejným spojem (Jo a abych nezapomněl - vem si tu zelenou blůzku, perfektně se ti hodí k očím a hnědým vlasům). Shodou okolností, když si jela malý kousek od něho na eskalátorech a on se na tebe podíval, tak ty si v tu chvíli jemně pohodila svýma vlasama. Při nástupu do autobusu ses držela těsně něho a zrovna sis volala s kamarádkou. Byl to docela vážný rozhovor, protože se blížil deadline a v tu chvíli se ti vybila baterka mobilu 8o :roll:. V tu chvíli si musíš nenápadně postěžovat, aby to slyšel. Upoutal na tebe pozornost a na tobě je znát, že jsi z toho trochu nervózní a nevíš, co máš dělat. Pozvedneš hlavu a naštěstí byl zrovna poblíž on, tak tě nenápadně sledujíc. Po chvíli si k němu nenápadně přicupitala a laskavým tónem ho požádala, zda by sis mohla napsat sms své kamarádce. On ti jako správný muž vyhoví a ty mu poděkuješ za záchranu života. On jak je nesmělý, tak se stejně nezmohl na nic jiného než není zač a ty se ho po chvíli musíš zeptat, kam vlastně cestuje :nevim:… no a dál už ti nemusím pomáhat. Příběh pokračuje pozváním na kávu, procházkou nočním městem a v tom parku, jak vás tak osvítil krásně měsíc a vítr hrál o koruny stromů to došlo trochu dál :think:.

Mohl bys dělat profesionálního baliče :palec:. Nebo poradce pro balení :pankac::mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1987
27.11.17 19:44
@Emimin7 píše:
To budu asi já. :mrgreen: Se mnou to nejde jinak, než prostě přijít a jasně to říct.

mám to přesně taky tak :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
28.11.17 06:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
28.11.17 06:01

@Detsa