Jak na režim miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
28.4.17 22:04

@nico2 Jako miminko ano, ale ta potreba spanku by se mela po mesici az dvou rapidne snizit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.19 08:00

Jak to udelat?

Ahoj, mam doma 2 mesicni miminko a asi si neumim nastavit rezim. Kdyz rano spinka, tak je to ok. Stiham v intervalech mezi krmenim uklidit i se najist sama. Ale nekdy zacne brecet a ja pak misto ranni hygieny utesuju, pak se honem umeju, utesuju, snidam na 5× :/ jaknto zvladate/zvladaly jste vy?
Anonym, chodi sem rodina a nechci, aby to vypadalo, ze nezvladam.

• Citovat
  • Upravit
2933
29.7.19 08:04
@Anonymní píše:
Ahoj, mam doma 2 mesicni miminko a asi si neumim nastavit rezim. Kdyz rano spinka, tak je to ok. Stiham v intervalech mezi krmenim uklidit i se najist sama. Ale nekdy zacne brecet a ja pak misto ranni hygieny utesuju, pak se honem umeju, utesuju, snidam na 5× :/ jaknto zvladate/zvladaly jste vy?

Asi úplně stejně :-D vím, že když bylo dceři 4-6 měsíců a jen se vztekala, protože se chtěla hrozně hýbat, plazit a nevěděla jak na to, tak to bylo ještě horší, to už jsem se bez řevu a pištění nenajedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.19 08:09
@Zoe1 píše:
Asi úplně stejně :-D vím, že když bylo dceři 4-6 měsíců a jen se vztekala, protože se chtěla hrozně hýbat, plazit a nevěděla jak na to, tak to bylo ještě horší, to už jsem se bez řevu a pištění nenajedla.

Super :mrgreen: ja teda nechavam brecet jen kdyz uz vazne potrebuju na zachod nebo se napit. Jinak se snazim utesovat, zabavit. Ale je to takovy na nic. Nikdy nevim jestli bude klid hodinu nebo 5 minut.

• Citovat
  • Upravit
2933
29.7.19 08:24
@Anonymní píše:
Super :mrgreen: ja teda nechavam brecet jen kdyz uz vazne potrebuju na zachod nebo se napit. Jinak se snazim utesovat, zabavit. Ale je to takovy na nic. Nikdy nevim jestli bude klid hodinu nebo 5 minut.

Jojo, tak to jsem měla úplně stejně, dceři bude teďka rok, zlepšilo se to všechno když jí bylo tak osm měsíců, mě to teď všechno čeká ještě jednou, mám týdenního chlapečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
29.7.19 08:26
@Anonymní píše:

Tohle je naprosto normální 8) v podstatě máš na výběr dvě možnosti, buď budeš jist na desetkrát a mezitím utesovat mimčo a nebo vydržíš 10 min řevu, najis se a pak budeš utesovat mimčo. A z těch variant si budeš vybírat podle toho, kdy jsi naposledy jedla :lol: pokud už dávno, vybereš druhou :mrgreen: záchod je jasnej, tam zkrátka musíš. Napit se můžeš i s miminem na ruce… No a vše ostatní se většinou dá odložit ;)
Já měla takhle zezacatku taky pocit, že už se nikdy normálně nenajim (ani cokoliv jiného). Snažila jsem se varit si jídlo, když mimino spalo. Což nikdy nevíš, jak bude dlouho. Tak kdyz se vzbudila dřív, dala jsem si ji do houpaciho lehatka do kuchyně a mluvila na ní, říkala jí co dělám a tak. A jak na mě viděla a měla aspoň na chvíli rozhled, tak vydržela. Později jsem ji tam dávala hrací deku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
29.7.19 08:26

To má u těhle drobků asi každá máma stejně. Já jsem 14 dní po porodu, sama angínu, čtyřicítky a dvacetiměsíční syn 7.nemoc. Takže si užíváme a nemít manžel dovolenou, asi jsem padla na ústa. Když jsem měla první, hodně mi v tomhle období pomohl šátek, později nosítko. Stihla jsem si v pohodě uklidit a malý se u toho hezky prospal, jinak je od narození nespavec. Když už spal, jedině na ruce a po kojení. Jenže jen 20 minut. Dodnes vstává mezi pátou a šestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
29.7.19 08:39
@Anonymní píše:

Představ si do toho třeba ještě tříletý dvojčata  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
29.7.19 08:44

Dej si malou do satku a priprav si jidlo s ni :) satek je vyborna pomucka, muzes s nim i uklizet, cistit si zuby, namalovat se.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.19 09:27

Ja jsem tak rada, ze v tom nejsem jedina! :mrgreen: @Zoe1 takze vydrzet a bude lip
@Jitul.kaaa9 ja zkousim taky uz davat na hraci deku a obcas to i vydrzi 20 minut. Popsala si ten rezim naprosto presne!
@Aduš8 mam nositko a kdyz je nejhur tak s nim i vyzehlim ale pronese se
@Bubla Bůčková bych se sla po dvou dnech zabit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
318
29.7.19 11:53

Já jsem ze začátku byla úplně na prášky, protože každý den to bylo jinak, každé kojení jinak, žádná pravidelnost, nic… Ale asi od toho 6. týdne si to mimčo nastavilo tak nějak samo, teď jí za 14 dní bude půl roku a jedeme pořád stejně. Takže vydrž, ono ten první měsíc dva jsou fakt na palici, pak se to třeba srovná trochu samo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.19 22:21
@Anonymní píše:
Ja jsem tak rada, ze v tom nejsem jedina! :mrgreen: @Zoe1 takze vydrzet a bude lip
@Jitul.kaaa9 ja zkousim taky uz davat na hraci deku a obcas to i vydrzi 20 minut. Popsala si ten rezim naprosto presne!
@Bubla Bůčková bych se sla po dvou dnech zabit :mrgreen:

Mám 6 týdeního syna a i když je hodný je to hodně kontaktní mimino. Dělám to už tak že pokud je vzhuru a klidný dělám si svoje co potřebuji. Pokud kňučí a chce pozornost věnuji se jen jemu dokud ho neunavím a nedám ho spát. Uspím ho vždy tak aby nebyl v mělkém spánku a za chvilku zase nekoukal kde jsem. Trvá to dýl ale pak máš klid.Pak si jdu zase po svém. Snažit se dělat vše naraz se prostě nedá. Ted vím že každé rano v 5 kojím a pak mám cca hodinu nebo dvě pro sebe. takže se najím a umeju. Potom je to různé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
30.7.19 02:06
@Anonymní píše:
@Bubla Bůčková bych se sla po dvou dnech zabit :mrgreen:

Pokud se tak maly mimco pronese, mas nejspis blby nositko ;).

Ja se snazim, kdyz delam veceri, pripravit si jidlo na druhy den :D. At se s tim pak necrcam. Dite rvat nenechavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí