Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím, za dva týdny jdu kamarádce na svatbu. Šaty mám koupené ještě před létem, ale během léta jsem se trochu „rozežrala“
Mám tři kila nahoře, není to nikde úplně extra znát, kromě břicha. Poradíte jak do dvou týdnů dosáhnout toho, že mi břicho splaskne? ![]()
Když před tou svatbou nebudeš tak cca 3 dny moc jíst, břicho budeš mít plochý, teda aspoň víc než teď. Nic lepšího za 2 týdny nevymyslíš. Pod šaty hladký stahovací pás nebo nějaké stahovací prádlo a bude to ok ![]()
Vyřaď sacharidy - podívej se někde jak vypadá nízkosacharidová strava.
Když vyřadíš sacharidy = odvodníš se a většinou ti pak taky dost splaskne břicho.
Jakmile je zase začneš jíst, vrátí se to zpět ![]()
Nemusíš jet teda přímo keto ale když sacharidy dost omezíš (vyřadíš pečivo, sladké a jiné libůstky) tak by to mělo jít taky.
Pít litry vody, mít v jídelníčku aspoň 70% bílkovin, hýbat se celý den a být aktivní (dlouhé procházky jsou fajn)
@LilyJane píše:
Vyřaď sacharidy - podívej se někde jak vypadá nízkosacharidová strava.
Když vyřadíš sacharidy = odvodníš se a většinou ti pak taky dost splaskne břicho.
Jakmile je zase začneš jíst, vrátí se to zpět
Nemusíš jet teda přímo keto ale když sacharidy dost omezíš (vyřadíš pečivo, sladké a jiné libůstky) tak by to mělo jít taky.
Prosím tě čím tak nejlépe nahradit sacharidy, jako je pečivo? A v čem jsou vlastně nejvíce obsažené? ![]()
@kruel píše:
Prosím tě čím tak nejlépe nahradit sacharidy, jako je pečivo? A v čem jsou vlastně nejvíce obsažené?
Pečivo jíst nemusíš ![]()
Sacharidy jsou ve všem možném. Opravdu doporučuju mrknout na nějakou nízkosacharidovou stravu, kde je vypsáno co všechno se (ne)doporučuje jíst a pod.
Prakticky všechno co je jenom trochu sladké obsahuje sacharidy.
Existuje pečivo jako je třeba Večerní chlebík, který obsahuje minimum sacharidů a nebo si můžeš upéct vlastní pečivo - ať už z nějakých low-carb směsí a nebo prostě z kokosové/mandlové mouky. Nebo přejdi na třeba žitné pečivo a dopřej si ho jenom málo.
Místo toho si dávej kvalitní maso, vejce, a bílé jogurty. Místo příloh (jako jsou brambory, rýže) si dej třeba salát. Ten týden/dva to jde vydržet v pohodě.
Není třeba to držet na 100%. Záleží jak se stravuješ teď. Pokud jíš pečivo HODNĚ tak stačí, když to ubereš třeba třetinu. Žádné sladké, brambůrky, smažené a tak a bude to v pohodě ![]()
Pokud MUSÍŠ mít sladké kafe, jogurty a pod, dají se koupit FlavDrops - umělé dochucovadla v milionu příchutích.