Po čem rychle přibrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.8.23 15:40

Po čem rychle přibrat?

Ahojte,
jsem dost hubená a ráda bych to změnila. Mám to tak od mala, doktorka říká že rychlý metabolismus a pokud budu jíst normálně, nemám to řešit. Teď jsem ale měla nějakou virózu a ztratila jsem 3 kila, teď mám 169cm a necelých 51 kilo. Moc mě to trápí. Snažím se jíst normálně, ale je pravda, že toho sním méně než ostatní. Pomůže mi třeba jeden nutri drink denně? Teď jsem si právě koupila balení, a tak zkouším. Po jakých potravinách se třeba nabírá váha? Raději jím teda častěji po menších porcích, nemám ráda talíř plný jídla, to mě akorát tak přejde chuť. Snažím se jíst i hodně ovoce, ale po té viróze stále nemám moc chuť na jídlo. :? Nebo je třeba nějaký doplněk stravy, po kterém se ta chuť na jídlo zvýší?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
232
21.8.23 16:01

Nutridrink

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
21.8.23 16:41

Nutridrinky jsou dobry no, ale nepises co normlane jis :nevim: jako po ovoci fakt moc nenaberes no. Já bych zařadila bilkoviny a zacla cvičit, ať naberes svalovou hmotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33246
21.8.23 16:43
@Anonymní píše:
Ahojte,
jsem dost hubená a ráda bych to změnila. Mám to tak od mala, doktorka říká že rychlý metabolismus a pokud budu jíst normálně, nemám to řešit. Teď jsem ale měla nějakou virózu a ztratila jsem 3 kila, teď mám 169cm a necelých 51 kilo. Moc mě to trápí. Snažím se jíst normálně, ale je pravda, že toho sním méně než ostatní. Pomůže mi třeba jeden nutri drink denně? Teď jsem si právě koupila balení, a tak zkouším. Po jakých potravinách se třeba nabírá váha? Raději jím teda častěji po menších porcích, nemám ráda talíř plný jídla, to mě akorát tak přejde chuť. Snažím se jíst i hodně ovoce, ale po té viróze stále nemám moc chuť na jídlo. :? Nebo je třeba nějaký doplněk stravy, po kterém se ta chuť na jídlo zvýší?

No a proč chceš přibrat? Doktorka ti řekla, že máš rychlý metabolismus, tak s tím moc neuděláš. Víš kolik lidí by s tebou měnilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.23 16:53
@Kriss Tina píše:
Nutridrinky jsou dobry no, ale nepises co normlane jis :nevim: jako po ovoci fakt moc nenaberes no. Já bych zařadila bilkoviny a zacla cvičit, ať naberes svalovou hmotu.

To vím, že po ovoci moc nepřiberu, to jím hlavně teď v době, kdy mi pořád není moc dobře. Ráno mívám na snídani ovesnou kaši, jako svačinu většinou sladké pečivo, potom normálně oběd a večeři, mezi tím malé svačinky, ať už sladké, ovoce nebo pečivo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.23 16:55
@arinecka píše:
No a proč chceš přibrat? Doktorka ti řekla, že máš rychlý metabolismus, tak s tím moc neuděláš. Víš kolik lidí by s tebou měnilo?

Chci přibrat, abych vypadala lépe, zdravěji. Takto si o mně každý myslí, že jsem anorektička a že mám víc jíst. Asi by to se mnou hodně lidí vyměnilo, ale žádná výhra to vážně není, taky chci vypadat hezky a zdravě :roll:

• Citovat
  • Upravit
33246
21.8.23 17:08
@Anonymní píše:
Chci přibrat, abych vypadala lépe, zdravěji. Takto si o mně každý myslí, že jsem anorektička a že mám víc jíst. Asi by to se mnou hodně lidí vyměnilo, ale žádná výhra to vážně není, taky chci vypadat hezky a zdravě :roll:

No a co jis? Ja mam teda o 9 cm mene nez ty, vaha stejna, a prijde mi to tak nejak akorat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
21.8.23 17:18

Nebojte se nasadit domácí vejce, klidně k té zelenině, dají se upravit na x způsobů.

@Anonymní píše:
Chci přibrat, abych vypadala lépe, zdravěji. Takto si o mně každý myslí, že jsem anorektička a že mám víc jíst. Asi by to se mnou hodně lidí vyměnilo, ale žádná výhra to vážně není, taky chci vypadat hezky a zdravě :roll:
  • Citovat
  • Upravit
Denny.5
21.8.23 17:19

Jedla bych hodně ořechů, ořechová másla, mozzarely, vejce, datle, semínka, tučné ryby, kvalitní čokoládu, ovesne vločky.. určitě bych to nedělala pomocí jednoduchých cukrů a přespříliš prepalenych nebo živočišných tuků.

• Citovat
  • Upravit
502
21.8.23 17:47

Ahoj, já mám stejný problém :? Na konci roku 2022 jsem měla 58 kg a minulý měsíc jak jsem se vážila tak jsem měla 52 kg. Mám 160 cm, ale že jsem zhubla jsem si všimla jelikož mi začali vylizat klíční kosti a prostě celkově mi to jde hodně vidět na krku těch 6 kg dole. Asi jsem zhubla hlavně ze stresu, léčila jsem se necelý rok na psychologii ale teď už jsem v pohodě q nemůžu to nabrat zpátky. Strašně mě to štve, snažím se jíst co to jde. Všichni mi říkají že furt žeru ale mi to prostě nedá a chci přibrat…
:? Snažím se jíst vejce, maso které jsem dřív nejedla, omezit sladkosti a místo toho si dat třeba nějaký proteinový pudink, ořechy, ovoce, müslli, vločky. Ale tohle není moje parketa takže stejně vždycky skončím u čokolád, bonbónů, atd atd…
:nevim: doktorka mi teda nic neřekla že jsem zhubla, říkala že pokud to není pod 50 kg tak řešit nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.23 21:25
@Anonymní píše:

Měřím 171 a vážím cca 53 kg. Nikdo si o mně nemyslí, že jsem anorektička, protože mám vysportovanou a nikoli vyhublou postavu. Takže možná by taky bylo řešení, kdybys začala sportovat - a kromě změny postavy bys možná taky tím, že bys vydala víc energie na sport, bys pak měla větší chuť k jídlu. Ale nevím, každý jsme jiný, píšu to jen jako nápad.

• Citovat
  • Upravit
33246
22.8.23 08:17
@Eeelllaaa píše:
Ahoj, já mám stejný problém :? Na konci roku 2022 jsem měla 58 kg a minulý měsíc jak jsem se vážila tak jsem měla 52 kg. Mám 160 cm, ale že jsem zhubla jsem si všimla jelikož mi začali vylizat klíční kosti a prostě celkově mi to jde hodně vidět na krku těch 6 kg dole. Asi jsem zhubla hlavně ze stresu, léčila jsem se necelý rok na psychologii ale teď už jsem v pohodě q nemůžu to nabrat zpátky. Strašně mě to štve, snažím se jíst co to jde. Všichni mi říkají že furt žeru ale mi to prostě nedá a chci přibrat… :? Snažím se jíst vejce, maso které jsem dřív nejedla, omezit sladkosti a místo toho si dat třeba nějaký proteinový pudink, ořechy, ovoce, müslli, vločky. Ale tohle není moje parketa takže stejně vždycky skončím u čokolád, bonbónů, atd atd… :nevim: doktorka mi teda nic neřekla že jsem zhubla, říkala že pokud to není pod 50 kg tak řešit nic nebude.

Já ti teda nevím, ale na tvojí výšku, máš úplně normální váhu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková