Řídnutí vlasů po porodu, co pomůže?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
393
4.3.14 09:49

Nečetla jsem příspěvky holek, tak možná, že už to psaly. Vlasy po porodu padají a to je úplně normální, že se udělají kouty je taky o. k. Vše se časem zlepší. U mě to trvalo cca 2 roky. Ale pokud se Ti dělají holé kolečka nebo prořídlé kolečka vypadaných vlasů, tak bych co nejdřív navštívila kožního. Z náběru a vyšetření krve zjistí co se třeba děje. Může to být hormonální problém, který se spustil těhotenstvím a porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
4.3.14 09:50

Jej, teď jsem četla, že už jsi u kožního byla… Zkus ale poprosit o ty náběry krve. Nebo jdi k jinýmu kožnímu. Kdysi jsem problémy s padáním vlasů měla taky, nebylo to porodem. Z krve zjistili nedostatek vitamínů, tak jsem chodila na injekce. Časem se to upravilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
4.3.14 09:59

@Ashia ten šampon myslíš tady tento? http://www.palelo.cz/…osmetics.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
4.3.14 10:27

Určitě bych šla k lékaři, vím o ženě, která po porodu měla velké problémy, údajně jí vlasy dokonce nastřelovali. Mně samotné také vlasy hodně po porodu padaly, bála jsem se učesat, vlasy byly všude. Ustálilo se to samo až cca rok po porodu, řekla bych, že mi vitamíny moc nepomáhaly. Teď mi zase pro změnu rve vlasy malá, vůbec mě nešetří :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
4.3.14 11:38

@lukresia Jojo, to je on :) mají i jiné druhy, ale tenhle je nejlepší :) po jiných šamponech bez silikonu jsem měla vlasy jak slámu, se silikonem zas takový umaštěný, tenhle šampon je fakt malej zázrak ;) nesvědí hlava, nevysušuje ani vlasy ani pokožku, lupy zmizely, vlasy se lesknou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
4.3.14 11:45

@Ashia jen se ujištuju :D zarazila mě tak nízká cena, ted jsem používala panthenol z lékárny, tak zkusím tady ten, mě teda už vlasy nepadají, ale barvím se, žehlím takže chci vlasům ulevit alespon tak :) koukala jsem na celou tu kosmetiku a zkusím i jiné výrobky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková