Jak nakupovat pro jednu osobu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11097
17.8.24 22:44
@Ahep píše: Více

Tady pracující lidé chodí do restaurace na oběd. Mají na výběr denně ze 4 jídel, takže si každý vybere. Proč by ses něčeho takového přejedla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
17.8.24 22:49
@Bytsamsebou píše: Více

pokud má na to, aby dala za jídlo 4× tolik, než je nutné bez křečkování na nákladech za porci, ať si dělá co chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77497
17.8.24 22:49
@Anna766 píše: Více

tak kdyby zakladatelka reagovala, tak bychom to věděli, ale to je jako obvykle - někdo založí anonymně téma a pak už nereaguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14697
17.8.24 22:58

Já jsem si navykla pravidelne vyjidat lednici. Třeba jednou do měsíce nekupuju nic, dokud se lednice skoro nevyji :mrgreen: snažím se průběžně dojidat i věci ze spajzu.

Pak je dobre, když vidím, ze mám něco rozdelaneho, nebo už delší dobu, tak vymyslet nějaký recept, kam se to zuzitkuje. Nejlepe více těch věci. Horší zeleninu dam do vývaru, zbytek rajčat třeba pod maso… a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
17.8.24 23:00
@Bytsamsebou píše: Více

Tak ja byla jen nekolik malo let klasicky pracujici, takze to spis posuzuji z pohledu cloveka, ktery si organizuje svuj zivot v prac.dny dle sebe.

A mimochodem, jsem dost narocna, takze kolikrat si nevyberu ani ze 7 restauraci, kde ma kazda x menicek, ne tak byt odkazana cely tydrn na 1 restyku a vybrat si z pouhych 4 druhu blafu :mrgreen:

A taky porad se do prace nechodi, ze. A taky to neni jen o obedech. ;)

Příspěvek upraven 17.08.24 v 23:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.8.24 23:00

Jsem zhýčkaná pusa. Ale kupované jídlo prostě neuspokojí mé potřeby. Občas ok. Ale abych to jedla denně. Nene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.24 06:29

@uběhaná máma přesně tak, asi potřebuje poradit, že sní dva banány, 5jablek a půl kila masa, dva rohlíky :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný