Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Můžeš. Akorát se pak budeš muset nějakou dobu chránit i jinak, pokud ji nasadíš jindy než v první den cyklu
Ano muzes, ale pokud ji nenasadis prvni den cyklu, tak se ten prvni mesic musis chranit i jinak..
Děkuji za rady
Můj gynekolog mi to nebyl schopný vysvětlit za celou tu dobu. ![]()
Tak ja myslim ze tohle mas v pribalivem letaku, mozna proto… ![]()
Pokud to není troll, tak k tomu šaškovi už nechod a jdi k serióznímu lékaři
@smurfka
Právě že ne😟 říkal, že se semnou o tom nebude bavit, protože o takovém tématu jako antikoncepce se mám pobavit s někým jiným, že mi to nebude vysvětlovat ![]()
@Lalelale
Není bohužel, teď se snažím najít jiného gynekologa/ gynekoložku
@Anonymní píše:
@smurfka
Právě že ne😟 říkal, že se semnou o tom nebude bavit, protože o takovém tématu jako antikoncepce se mám pobavit s někým jiným, že mi to nebude vysvětlovat
Jak se bere ha je v pribalovem letaku..
To nic nemeni na tom, ze to je kreten, protoze na to by odpovedet mel..
@Anonymní píše:
@smurfka
Právě že ne😟 říkal, že se semnou o tom nebude bavit, protože o takovém tématu jako antikoncepce se mám pobavit s někým jiným, že mi to nebude vysvětlovat
a jestli můžeš, tak bych mu v zájmu dalších holek dala recenzi na známýlékař. Ať vědí, ke komu nechodit.
@smurfka fakt jo? tak před lety ještě ne, tehdy mi ty recenze strašně pomohly. škoda no, byl to dobrý web. Tak to bych dala review na google, tam není tak snadné se jich zbavit
@Lalelale ted uz je spolehlivost jen ústní reklama, ale je proste fakt ze každému sedne nekdo jiný. Ja měnila gyndare 4×nez jsem zakotvila.
Ahoj holky
Potřebuji pomoc. Chtěla bych začít brát h. Antikoncepci a chci se zeptat jestli tu antikoncepci můžu začít brát tak aby mi vyšla na určitý den. Můj gyn. mi není schopný nic říct a akorát se mi vysmiva
a nevysvětlí mi to, protože se semnou přece nebude vybavovat o „takových“ věcech. tak se ptám tady.
Díky za odpověď.