Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky, v minulosti me byla diagnostikovano ze jsem bez ovulace. Jak tomu pomoci? Jak nastartovat? Co uzivat? Dekuju
Ahoj, můžeš zkusit Inofolic. Je to ale docela drahý. Mně osobně nepomohly ani 2 sáčky denně. Nebo existuje Clostylbegyt, ten je ale na recept. Ten mi bohužel taky nepomohl a skončila jsem v car a stimulací injekcema. ![]()
Ja toho vyzkousela mraky.. Nakonec mi funguje stimulace sojovymi isoflavony…
Jediné, co mi zabralo byl clostilbegyt. Rozhodne bych konzultovala s dr ![]()
Perfektně na mě působil čaj z kontryhele. Neměla jsem ovulaci a díky kontryhelu se mi cyklus srovnal a ovulace začala chodit. Prvních 14 dní cyklu denně 1-2 hrnky čaje.
@IvePr píše:
Ahoj, můžeš zkusit Inofolic. Je to ale docela drahý. Mně osobně nepomohly ani 2 sáčky denně. Nebo existuje Clostylbegyt, ten je ale na recept. Ten mi bohužel taky nepomohl a skončila jsem v car a stimulací injekcema.
Ja se chystam na cistej inositol. Inofolic je zbytecne predrazeny produkt ![]()
@Tichošlápek ja ho mam predepsanej, ale tezko rict, kdy dorazi menses, abych ho mohla zacit uzivat. Na vyvolavacku nechci ![]()
Me k obema detem pomohl Gynex od Energy. U druhyho sem i mazala bricho kremem Cytovital. Druhy cyklus jsem v obou pripadech otehotnela.
@Lekninka91 měla jsem to podobně - než jsem ho mohla nasadit, tak jsem čekala na ms skoro 45 dni
ale nakonec to stalo za to. Držím palce ![]()
@Tichošlápek no ja mela jeden cyklus i 88, tak snad to ted tak dlouho nebude. Dnes jsem 37. Dekuji a tobe gratuluji k tehotenstvi/miminku ![]()