Jak naučit kadit na nočník, když už umí čůrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
995
13.5.14 21:10

A co zkusit kakat do zachodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6578
13.5.14 21:12

Taky s tímhle bojujeme. Nevykadí se nikam jinam, než do plínky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
13.5.14 21:18

Na tohle se hrozně „těším“, zatím se tomu směju, resp. té představě, jak si dítě kákne do gatěk a pak to vyklopí na místo určení. No mě ten smích přejde.

K dotazu - když jsme to učili sestřenku, tak tam pomohlo opravdu jenom čekat, až si na to přijde sama, bylo jí něco přes dva roky tuším. Je letní, takže lítala nahatá a nočník byl poblíž… Pak ji bavilo hovňouse splachovat do záchodu, na to hrozně ráda koukala, takže pak kadila už ráda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
13.5.14 21:19

A v noci je take bez pleny? Slysela jsem teorii, ze kakani prijde soucasne s nocnim nepocuravanim, u nas to tak bylo. Také jsem furt prala kalhotky a nedarilo se nam to vychytat, dcera chodila dost nepravidelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.5.14 21:29

Za cokoladicky z kalendare tlacil na nocniku i kdyz se mu nechtelo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.5.14 21:33

@Anushka tak tuhle teorii nepotvrzuji :mrgreen:

Mates na malou chodi od 18m, kadit tam zacal asi o 3m pozdeji a bez pleny na noc je asi 3,5 tydne, co jsme prisli s druhatkem z porodnice a zapomnela jsem mu ji na noc dat. Rano prisel, ukazal kalhoty od pyzama a rika mi, nemam je pocany :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
13.5.14 21:44

Tak ja resim podobny problem. Kaka do nocniku, bez problemu sam uz dlouho, dokonce i cural a hlavne „rikal“ si! Pak jsme se prestehovali a kakani zustalo bez problemu ale uz si nerekne a curani nechtel vubec. Po cca 3m se o dalo do poradku, plinka jen na noc, jeli jsme na dovolenou a jsme kde jsme byli s tim rozdilem, ze kaka dobre ale curat chodi pod stul! Uz jsem uplne zoufala :( Zvlaste kdyz vim ze uz to umel. Evidentne je to psychicke (hodne jsme se stehovali) a ani cokolada nezabira :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
13.5.14 21:46

Já bych možná zkusila sledovat malého, a jakmile uvidíš, že se schyluje ke káku, hned mu pomož sundat trenky a posaď ho na nočník. Věřím, že jak se mu to povede jednou, půjde to pak i dál.

JInak shora uvedenou teorii taky nepotvrzuji. Moje malá s enaučila na nočník kakat druhý den po odplenkování na den.

Držím pěsti, aby se to povedlo co nejdříve.

• Citovat
  • Upravit
1346
13.5.14 21:48

@marketakrausova. Taky potvrzuji, ze to asi nebude… Malej je bez plen 2 mesice pres den a v noci uz dyl. To uz tak 4 mesice. Kakame taky do slipecku. Mame 26 mesicu. Snad se taky brzo dockame. Jednou si rekl na zachod na kakani. A ted zas nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22772
13.5.14 22:05

U nás pomohlo jenom vydržet. Nakonec se zadařilo, když jsem nebyla doma, manžel prostě nějak zapůsobil či co :lol: Asi prostě nepovolil a tu plenku nedal. Od něj to nějak vzala a povedlo se. Já to předim zkoušela x-krát a nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22772
13.5.14 22:07

Jo, a posadit naší slečnu na nočník proti její vůli? Absolutně nemožný. Taky jsem si řikala, že jí prostě jednou „přinutim“ a pak to půjde. Kdepak, mohli bysme jí držet klidně celá rodina a neudrželi bysme. A to je drobeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
13.5.14 22:09

Malemu budou v cervenci 3 a kadi v noci do pliny a pres den chodi sam na zachod. Kdyz mu plinu na noc nedame tak se stejne pokadi ve spanku nebo si do dvou dnu privede mega zacpu a trpime pak s nim :-S v zari ma jit do skolky a jestli se do te doby nenauci kadit do zachodu tak se bojim aby mi ho tam nechali.
On to hovinko radeji bude drzet az do vecera :-( cokoladicky za odmenu nefunguji :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22772
13.5.14 22:16

Nás teď čeká „vyšší level“ - do nočníku už to jde, dokonce už celkem bez scén (jinak kolem toho byly ještě nedávno tyjátry), ale jenom do nočníku a jenom doma, max u babičky. Do záchoda ne, do cizího ne, v cizím prostředí prostě ne. To klidně vydrží celej den a akorát je protivná. Takže na školku jsem taky dost zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
14.5.14 13:34

U nas se zaclo kadit do nocniku jsou to cca dva tydny, ja to na malym poznam, doma chodi bez pleny a tak jako preslapuje, knoura, je zkrátka nesvuj. pokazde sr ptam jestli chce delat bobek a vedu k nocniku.ze zacatku nechtel, chtel plinu, zvedal se, ja ho proste na nocniku trikrat pridrzela, nedovolila jsem mu odejit a on se vykadil.ja tleskala, dostal gumovyho medvídka a dneska chodi curat i kakat na nocnik sam a bez medvidka, jen si tleska a vola bleeee bleeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
16.7.14 20:44

Je nam 19 mesicu. Uz 3 tydny mala cura sama jak do nocniku tak na zachod, rika si. Venku take problém neni, jinde take ne. Ale to hovinko :-/ 1× do vany pak v pokojicku, pote jsme stihli na nocnik vzdy velika pochvala, tleskani atd… ale mala je nesva kdyz vidi hovinko. Prijde mi ze si mysli ze je to spatne. Nikdy jsme nebrali hovinko jako fuj ale jako jeee… vzdy pred hovinkem litame na nocnik a z nocniku a za par vterin znovu. Udrzet ji tam neni mozne, hystericke zachvaty rev… dnes opet chytlo ji to ve vane. Zachod nepomohl, nocnik taky ne, nocnik ve vane uspel jak konvicka, obesli jsme cely byt vsechny nocniky a vse nechci :-/ pul hodky jsme se snazili a bez úspěchu. Tak dostala plinu a cekam vecerni prebalobani… jak ji muzu vic motivovat bez dobrot? Nebo neco kreativniho co by ji nadchlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze