Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@krtecek79 tak potom jak říká @martina.se - mokré prostěradlo do okna… je to fakt mazec, ty vedra - i já, která zbožňuju horko, tak toto fakt ee…
@JLP no ten mokrý hadr vyzkouším, to je fakt super nápad, že mě to nenapadlo… to bude asi kombinací vedra a těhotenství ![]()
@krtecek79 nic si z toho nedělej - já těhotná nejsem a i tak mám v hlavě občas jen jedno velké puf ![]()
Tak naše mládě spí v bodyčku s dl. rukávem a nožky bez ponožek. Jenom má ráda zavinutí, tak je vždy stáhnutá tetra plenou, ale budu muset už jí dát kr. rukáv přeci jen ta plínka taky zahřeje a je přikrytá peřinou. V ložnici máme celý den zatáhnuté žaluzie a otevřenou ventilaci. Peřinku si sama odkopne, když jí je vedro ![]()
@krtecek79 Máme to v bytě dost podobně v létě je tu fakt úmorno, proto jsem to loni s půlročním děckem řešila odsunem na chalupu kde jsou metrové kamené zdi, tam je spíš zima
Jinak když jsme byli dom, tak to co zde padlo, přes den zavřená okna zatažené závěsy a jak se setmělo tak otevřít dokořán, ale nijak zvlášt to nepomáhalo… Já jsem teda malého musela zavinovat jen pod dekou by mi neusnul, takže spal třeba jen v plíně a v zavince… Ted čekám druhé pomalu každou chvílí a pořídila jsem dvě lehoulinký tenký balvlněný zavinky na pevné zavinutí, které by měli fungovat i proti přehřátí, tak do nich asi budu dávat body s krátkým a v případě velkých veder jen v plínce… Ted mají na ty lehounké zavinky akci, set po třech který výjde finančně dost dobře, já dala za dvě o dost víc
http://www.svetzavinovacek.cz/…e-sada-3-ks/
@Kaculela píše:
@krtecek79 Máme to v bytě dost podobně v létě je tu fakt úmorno, proto jsem to loni s půlročním děckem řešila odsunem na chalupu kde jsou metrové kamené zdi, tam je spíš zimaJinak když jsme byli dom, tak to co zde padlo, přes den zavřená okna zatažené závěsy a jak se setmělo tak otevřít dokořán, ale nijak zvlášt to nepomáhalo… Já jsem teda malého musela zavinovat jen pod dekou by mi neusnul, takže spal třeba jen v plíně a v zavince… Ted čekám druhé pomalu každou chvílí a pořídila jsem dvě lehoulinký tenký balvlněný zavinky na pevné zavinutí, které by měli fungovat i proti přehřátí, tak do nich asi budu dávat body s krátkým a v případě velkých veder jen v plínce… Ted mají na ty lehounké zavinky akci, set po třech který výjde finančně dost dobře, já dala za dvě o dost víc
http://www.svetzavinovacek.cz/…e-sada-3-ks/
jéé, to jsou krásný zavinovačky
škoda, že už má půl roku. Takhle nám musí stačit tetra plena ![]()
@Kaculela tak ty jsou fakt krásný, jdu to prozkoumat, děkuju! škoda, že nemáme chatu, jen rodiče s domkem 350 km od nás, což je dost na pytel, ale třeba napřesrok to s ročním dítětem stopro využijem
třeba bude chladnější léto ![]()
@krtecek79 No pro nás je to fajn možnost, ono v tom městě v létě je to s dítkem ve vedru náročný, doma se bejt nedá a po městě taky moc ne. Na chalupě je dobře jak uvnitř, tak může i malej spát v kočárku na zahradě a přes kopec máme přehradu a lesy, takže se tam vždy v létě na dva tři měsíce stěhujeme ![]()
@Kaculela tak to máte super, já doufám, že se nám časem podaří přestěhovat někam za Prahu do domečku, ale holt to musí počkat, tak snad to nějak přežijem ![]()