Jak obléknout na spaní při 23-28°C

Napsat příspěvek
Velikost písma:
JLP
4646
25.5.14 20:25

@krtecek79 tak potom jak říká @martina.se - mokré prostěradlo do okna… je to fakt mazec, ty vedra - i já, která zbožňuju horko, tak toto fakt ee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
25.5.14 20:27

@JLP no ten mokrý hadr vyzkouším, to je fakt super nápad, že mě to nenapadlo… to bude asi kombinací vedra a těhotenství ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
25.5.14 20:28

@krtecek79 nic si z toho nedělej - já těhotná nejsem a i tak mám v hlavě občas jen jedno velké puf :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
25.5.14 20:34

Tak naše mládě spí v bodyčku s dl. rukávem a nožky bez ponožek. Jenom má ráda zavinutí, tak je vždy stáhnutá tetra plenou, ale budu muset už jí dát kr. rukáv přeci jen ta plínka taky zahřeje a je přikrytá peřinou. V ložnici máme celý den zatáhnuté žaluzie a otevřenou ventilaci. Peřinku si sama odkopne, když jí je vedro :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
25.5.14 20:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
25.5.14 20:43

@krtecek79 Máme to v bytě dost podobně v létě je tu fakt úmorno, proto jsem to loni s půlročním děckem řešila odsunem na chalupu kde jsou metrové kamené zdi, tam je spíš zima :-D Jinak když jsme byli dom, tak to co zde padlo, přes den zavřená okna zatažené závěsy a jak se setmělo tak otevřít dokořán, ale nijak zvlášt to nepomáhalo… Já jsem teda malého musela zavinovat jen pod dekou by mi neusnul, takže spal třeba jen v plíně a v zavince… Ted čekám druhé pomalu každou chvílí a pořídila jsem dvě lehoulinký tenký balvlněný zavinky na pevné zavinutí, které by měli fungovat i proti přehřátí, tak do nich asi budu dávat body s krátkým a v případě velkých veder jen v plínce… Ted mají na ty lehounké zavinky akci, set po třech který výjde finančně dost dobře, já dala za dvě o dost víc :roll: http://www.svetzavinovacek.cz/…e-sada-3-ks/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
25.5.14 20:47
@Kaculela píše:
@krtecek79 Máme to v bytě dost podobně v létě je tu fakt úmorno, proto jsem to loni s půlročním děckem řešila odsunem na chalupu kde jsou metrové kamené zdi, tam je spíš zima :-D Jinak když jsme byli dom, tak to co zde padlo, přes den zavřená okna zatažené závěsy a jak se setmělo tak otevřít dokořán, ale nijak zvlášt to nepomáhalo… Já jsem teda malého musela zavinovat jen pod dekou by mi neusnul, takže spal třeba jen v plíně a v zavince… Ted čekám druhé pomalu každou chvílí a pořídila jsem dvě lehoulinký tenký balvlněný zavinky na pevné zavinutí, které by měli fungovat i proti přehřátí, tak do nich asi budu dávat body s krátkým a v případě velkých veder jen v plínce… Ted mají na ty lehounké zavinky akci, set po třech který výjde finančně dost dobře, já dala za dvě o dost víc :roll: http://www.svetzavinovacek.cz/…e-sada-3-ks/

jéé, to jsou krásný zavinovačky :palec: škoda, že už má půl roku. Takhle nám musí stačit tetra plena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
25.5.14 21:11

@Kaculela tak ty jsou fakt krásný, jdu to prozkoumat, děkuju! škoda, že nemáme chatu, jen rodiče s domkem 350 km od nás, což je dost na pytel, ale třeba napřesrok to s ročním dítětem stopro využijem :-) třeba bude chladnější léto ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
25.5.14 21:35

@krtecek79 No pro nás je to fajn možnost, ono v tom městě v létě je to s dítkem ve vedru náročný, doma se bejt nedá a po městě taky moc ne. Na chalupě je dobře jak uvnitř, tak může i malej spát v kočárku na zahradě a přes kopec máme přehradu a lesy, takže se tam vždy v létě na dva tři měsíce stěhujeme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
25.5.14 22:19

@Kaculela tak to máte super, já doufám, že se nám časem podaří přestěhovat někam za Prahu do domečku, ale holt to musí počkat, tak snad to nějak přežijem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková