Jak obléknout prcka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6594
4.6.15 11:00

Mě mrňous 19m lítá venku jen v tríču s krátkým a plínou :-) A do kočárku má buď tríčo nebo body s krátkým a kraťásky… :-) Oblékáš moc, ubrala bych :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
4.6.15 11:01

Skoro 8m a včera byla nahatá na zahradě u bazénku a já v plavkách, jinak jen plenka a triko. Navečer jsem jeli na nákup, to jsem jí už dala k tomu triku ponožky a legínky. Oblékám jí tak jak sebe a nebo míň-taky bych raděj byla nahatá :mrgreen:

No dnes u nás na Moravě hodně fouká a celkově není moc teplo. Já mám tepláky triko, malá to samé a ještě šátek ať ji nenafouká do oušek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
4.6.15 11:27

Kluk 10 mesicu mel vcera jen body a plinu, dneska kratky overal, protoze vsude leze, tak si odrel kolena.

• Citovat
  • Upravit
231
4.6.15 11:43

My meli jen tilko a kalhotky 23 mesicu ale vcera jsme potkali maminu s kocarem a ta mela bundu a kalhoty a mimino v kocarku nevim ale melo zakrytou hlubokou korbu ze mu tam asi nebylo moc prijemne…Nedavno jak bylo tak asi 25 jsme byli s kamaradkou na hristi a deti meli vsechny kratasky a tricko a pak jedna mamina tam prisla v tricku a kratasech a mela dve deti ktery meli teply teplaky a mikyny a teplou cepici.:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
4.6.15 15:46

Holky, synovi byly v únoru čtyři roky a tuhle neděli jsem se s mojí mámou dohadovaly kvůli košilce :zed: :zed: :zed:
prostě by si představovala, že pod triko bude nosit košilku celoročně nebo co :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
4.6.15 16:17

Dcerka po zahradě lítá nahata, má teda klouboucek. Když jdeme ven má letní overal. Taky potkávám děcka hrozně navleceny, nechapu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
2.4.18 16:18

Ahoj, oživuji diskusi.. připravuji kluka /3 roky/na zítra do školky a mám dilema.. ráno bude chladno a odpoledne hlásí až 18st. Nevím zda dát slabé punčocháče a na to softshelky se slabým fleecem a nebo jen ty softshelky? Ani drahá tchýně mi neporadila 8o 8) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.18 16:27

@darkblack Já synovi na zítra dávám takové zateplenější kalhoty (jsou látkové, ale mají flísovou podšívku, takže jsou dvojité), kotníkové tenisky, nahoru nátělník, triko s dlouhým rukávem, mikinu a takovou jarní prošívanou bundu a lehkou čepičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
2.4.18 16:27

@darkblack zatím nemám zkušenost, s malým chodíme ven odpoledne, ale asi bych ráno dala puncošky + softhelky a odpoledne ze školky jen softhelky..Punčochy strčit do kabelky, tašky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
2.4.18 16:44

Dcera bude mít ráno legíny a na to softshellky, podšité, ale je to i pro úsporu času, ráno vodí tatínek, tak aby to měli snažší ve školce jen stáhne softshellky :). Odpoledne bez legín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
2.4.18 16:52

Ja chystam na zitra synovi teplaky, mikinu a vestu, softshellky a jeste zatepleny nosi kdyz je kolem 0, v 18 stupnich se v tom uvari. Od 10 stupnu davam normalne teplaky - bez puncochacu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
2.4.18 17:19

Ja, jak je nad nulou nedavam puncochace vubec. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
2.4.18 18:21

A budete dávat nějakou jarní čepici přes uši nebo už kšiltovku? (pro větší školkové děti)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
2.4.18 18:31

Tady hlasi dopo 9-11st. Deti uz nosi jen softshellky, flees mikinu, satek, softshelovou bundu a jarni cepici. A celorocky boty.

• Citovat
  • Upravit
37131
2.4.18 18:39

Nás malej už chodí jen ve fleesovych teplákach, punčocháče nosi akorát když je pod nulou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková