Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Eva2610 píše:
Protože prostě někomu nevyhovuje uspávání kojením a kojení ve spánku. Moje zkušenost - noční kojení jsem ukončila v 10 měsících a od té doby prostě spíme celou noc. Zas teda měla dlouho dudlík na usnutí, ale pro mě je to lepší varianta.
Vsak jo, at si to kazda udela jak chce.
Ja holt popisuju ty vyhody.
@Tuhy_LU jenže ne každé dítě UM přijme. Mě druhá dcera i syn na veškeré UM se tvářili jako bych je tím chtěla zabít. Z flašky též nebyli nadšení a odmítali ji. A dudlík pro ně bylo zlo, co v puse mít nebudou i kdybych se stavěla na hlavu. Zato ukončit kojení u dcery byl nadlidský úkol ale povedlo se, že ji to samo přešlo a už pak sama nechtěla. syna kojím zatím stále. ![]()
@Tuhy_LU tak z tehle rady je vsechno spatne to se na me nezlobte..
Ahoj holky, mam 3tydenni miminko, taky mi usina u prsa, nebo se spatne prisaje a pak uz jen dudla… Akorat ja ho neumim odpojit, vsude zminovana rada malicek do koutku ust uplne nefunguje, a vytahovat mu prso z pusy dost boli… Poradite prosim? Moc dekuju
@Nathercie zkoušela jsi ho polechtat na oblicejiku? Na oušku polechtat nebo lehoulince zatahat za to ouško? Tak abys mimco nevzbudila ale jenom povolilo pusinku?
@Nathercie píše:
Ahoj holky, mam 3tydenni miminko, taky mi usina u prsa, nebo se spatne prisaje a pak uz jen dudla… Akorat ja ho neumim odpojit, vsude zminovana rada malicek do koutku ust uplne nefunguje, a vytahovat mu prso z pusy dost boli… Poradite prosim? Moc dekuju
Malicek fungovat musi, delas to asi blbe.
Strcit do pusy, zapacit, zrusit podtlak v puse, vytahnout prso.