Jak odpustit partnerce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25194
8.8.23 11:39

Kdybych se měla pitvat v různých ex svých manželů a partnerů, tak v životě nedělám nic jinýho :zed:
ježíš, prostě jste měli vlažný start, nebyla tam Láska, ona si to zkusila ještě před tebou, tak CO jako…

vzala bych si ji ovšem až po testech DNA, tolik zas můj pragmatismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
8.8.23 11:41

Já nevím, vždyť ona tě už od začátku zas tak moc nežrala. Nechápu tohle vnucování se. Já myslím, že jsi ji tak nějak „překecal“, zmanipuloval (ano, je mi jasné, že ty jsi ten andílek), nicméně ona si tak trochu vnutila myšlenku, že jsi ten nejlepší muž a poslední možnost v životě. Cítím v tom všem nehorázný tlak a tuším, že se to stejně rozpadne… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.8.23 12:00

@Mkmkz partnerku opouštět nechci, dítě je to nejlepší co mě mohlo potkat, jen se mi těžko vyrovnává se vzniklou situací. Řeším minulost místo toho abych se radoval z toho co mám, protože je mi to líto a je to stále čerstvé. Chtěl jsem znát názory ostatních, když to blbě řeknu, trochu se z toho vypovídat/ podělit s někým z jiné strany než s kamarády co mě znají a nemusí být úplně objektivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
8.8.23 12:06
@Růže777 píše:
@Mkmkz partnerku opouštět nechci, dítě je to nejlepší co mě mohlo potkat, jen se mi těžko vyrovnává se vzniklou situací. Řeším minulost místo toho abych se radoval z toho co mám, protože je mi to líto a je to stále čerstvé. Chtěl jsem znát názory ostatních, když to blbě řeknu, trochu se z toho vypovídat/ podělit s někým z jiné strany než s kamarády co mě znají a nemusí být úplně objektivní.

Tak si to musíš srovnat v hlavě, jak už jsem psala. Jestli s ní chceš být, tak se v tom nevrtej. Jestli to neuděláš, tak to stejně dřív, nebo později skončí. Se svatbou bys měl počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
8.8.23 12:16

@Růže777 Hele já docela chápu, že ty pocity máš, emoce nejsou moc racionální věc, ale dej se dohromady. Máte dítě na cestě, hezký vztah, vidiny společné budoucnosti, nenič si to nějakým spekulováním o minulosti. Prostě byla blbost, že jste tomu vašemu vztahu tenkrát nedali jasný rámec a očividně jste oba ten závazek nevnímali stejně. Byla hloupost si to tenkrát nevyjasnit. To že jsi to očekával bez nějaké promluvy můžeš vnímat jako něco co se nepovedlo, ale už to proběhlo a teď se tím ubíjet je k ničemu. Hlavu vzhůru, teď se máte fajn, ber to jak to je. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
17308
8.8.23 12:34

Jsi prostě ten hodný blbeček, který je momentálně k dispozici. Až se kolem ní mihne nějaká alfa, půjdeš z domu. Jo a nechej si udělat testy otcovství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
8.8.23 12:52

@Růže777 Tak víš, že je s tebou, protože on jí odmítl. Toužila být s ním. Docela bych řekl, že pro ní jsi měl být převozník. Takže začátek nic moc…
Teď píšeš, že jste zamilovaní, čekáte dítě, ani jeden se rozcházet nechcete… tak proč byste se měli rozcházet?
S tím, co jsi si přečet se budeš muset nějak vyrovnat. Do jaké míry to bude váš vztah šťastný a stabilní ti nikdo neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.23 14:44

@Růže777

Asi jsem se chovala dost podobně jako tvoje partnerka. Dokud jsem budoucího manžela nebrala vážně, tropila jsem leccos. Nicméně, posun vztahu, rozhodnutí o společné budoucnosti a společném potomstvu tropení zásadně změnilo. Netvrdím, že ta tvoje je stejná. Jen píšu, že to tak může být i u vás, respektive u ní :srdce:

Ono narození miminka hodně pozmění i váš vztah a některé věci přestanou být důležité, oba dospějete. Teď trpí tvé ego, zamiloval ses do své představy o ní a trpíš, protože realita je trochu odlišná. :hug:

Na druhou stranu, ta bolest a nejistota, kterou teď trpíš, je trest za něco, cos opravdu dělat neměl: hrabal ses partnerce v mobilu, to je nepřípustné. Za tohle bych se opravdu hodně zlobila já na tebe.

Držím palec, ať se oba se situací srovnáte, než se narodí mimčo a nepřenášíte to i na ni/něj :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Nurofen
8.8.23 15:33
  1. neošukal jsi jí, chyba! do prvního pichu ti nepatří, až pak, teda relativně

„Po naší první přespávačce, kdy nedošlo na sex, pouze na intimnosti se krátce na to vyspala s tím automechanikem, který jí byl na blízko, obnovili se jí ty city, protože jemu se mohla i svěřit s problémy s rodiči.“

1. nechoď s holkou, které pronajímá byt její bejvalej
  • Citovat
  • Upravit
Nurofen
8.8.23 15:42

Měla tě jako náhradníka. Blba na zahnízdění. Její frnda ale miluje někoho jiného. Jsi a budeš vždy až náhradník a to i když s ní budeš mít 5 dětí

• Citovat
  • Upravit
220
8.8.23 15:42

Podle mě je lepší nechat minulost minulostí, i když chápu, že to zjištění není moc příjemné. Ale opravdu jsi neměl číst její starou konverzaci, to byla chyba a nedělá se to.
Měl bys být šťastný a nechat minulost plavat.
Radši přemýšlej nad vaší budoucností, snaž se o hezké chvíle a rodinnou pohodu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nurofen
8.8.23 15:43

https://www.emimino.cz/…nici-501465/

„České ženy a jejich "náhradníci“
Zajímavá zkušenost z emimina i života kamarádů:

Ženy v pokročilejším věku (28let a víc cca) si často na vztah pořizují „náhradníky“ či „blbce“ na zahnízdění, domácí kutily bez většího sebevědomí, „bezproblémové“ kluky a muže, kteří moc neodporují atd… Pak se k nim chovají povýšeně a často jsou jim časem nevěrné s dominantnějšími muži.

Zatímco jim stále vlhne z „chlapštějších“ kolegů a bývalých partnerů (většinou se s nima rozešly kvůli nevěře jejich expartnera - opakované nevěře - či kvůli tomu, že tihle dominantní muži maj často v jistém věku problémy, chodí se bavit, pít atd.), skončí tedy v jistém věku raději s beta samcem, který tolik neodporuje. S těma staví ty baráky a pak se o ně soudí při rozvodu, když už je ti muži přestanou bavit. Někdy s nima vydrží dlouhodobě kvůli majetku a dětem, ale stejně jim vlhne z těch kolegů co se chovají víc chlapsky, nebojí se pohádat kvůli svým názorům a tak dál. A pak dochází k nevěrám ze strany žen.

Pamatujte, dlouhodobým náhradníkem či blbem na zahnízdění - je lepší se nikdy nestat, raději se umějte s ženskýma pohádat, poslat je k čertu, když vás provokují až moc, umět je krotit, bouchnout si do stolu. Mít svůj majetek a na něm dělat (nikdy ne majetek její či napůl), ona musí vědět, že jí vždy hrozí odchod pod most nebo někam do „jejího“ majetku, pokud nějaký má.

Chlap musí mít ve vztahu převahu, jinak je to špatné. Když vám třeba řekne, že vedle „Pepík“ má větší plat a auto, tak jí řekněte, že jeho „Markéta“ má taky větší prsa… :roll: jen příklad, nenechte se ovládat ženskou, ani v zamilovanosti… vždy je třeba rozum. Nenechat sebou „vorat“, odesílat méně zpráv než ona vám, nechat jí čekat, občas jí vyžárlit, v sexu jí pořádně chytnou za vlasy, nenechat jí vás ovládat. Tečka

„Běda mužům, kterým žena vládne“, moderní ultra-feminismus je mor. A navíc instinkty žen jsou takové, že když jim budete moc lézt do zadku (teď nemyslím anální sex), tak si vás nebudou vážit. Pro zdejší mužské obyvatele Emimča je to o to důležitější, že se tady takto chovají velmi submisivně a chovají se tak i doma k partnerkám, skončí to špatně, časem - a není to celkově moc důstojně :roll:

To „české ženy“ jsem tam dal spíš kvůli tomu, že tady ženy často nadávají na „české muže“, ale platí to spíš celosvětově bych řekl, je to evoluční věc.. :think:

:nevim:"

• Citovat
  • Upravit
25194
8.8.23 15:52

@Nurofen ne moc ráda, ale souhlasím :lol: :mrgreen: vlastní letitá praxe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
8.8.23 16:00

@Lucy75 a s čím souhlasíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
8.8.23 16:02

@g.sandova s teorií i praxí alfa a beta samců.. je to celkem výstižné… a docela časté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí