Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Pro nekoho asi hloupy dotaz, ale jak ohrivate br. kasi krome mikrovlnky? Myslim cely hrnec kase. Potrebuju ji uvarit dopoledne a jist se bude az navecer. Napada vas neco jineho nez ohrat jednotlive porce v mikrovlnce? Da se dat treba cely nerez hrnec nebo nerez misa do trouby? ![]()
@Carmen6 na sporáku, přileješ mléko a mícháš. Ale stejně to nebude ono. ![]()
@Carmen6 uvařit a horkou v hrnci přikrýt pokličkou, zabalit do ručnímu, utěrky, deky a šup pod peřinu.
Ohřívat pomalu na mírném plameni a přidat mléko a míchat. Kaše vystydnutím zhoustne, musí se pak naředit.
Kápni tam smetanu nebo mléko, přidej trochu másla a míchej. Ale jako čerstvá už nebude.
Ja ji ohrivam normalne v hrnci na sporaku
ale kdyz vychladne je takova tuzsi takze zapnu el. Slehac a tim micham
ono se to zespod prichytava ale jen do hneda a me to specene na spodku chutna
![]()
Ohřívaná není ono. Co takhle si to připravit do hrnce, předvařit a večer jen dodělat. Já ji neohřívám.
A nebo co uvařit jen brambory a kaši z nich udělat až večer? Z horkého mléka a rozpuštěného másla… Možná by to pak mělo o chlup lepší chuť.
@Carmen6 a co jen předvařit brambory a večer je minutu dovařit a udělat kaši? Otázka pěti minut ![]()
Já ohřívám max. zbytek kaše (pomalu, míchat, přidat mléko). Ale stejně už není tak dobrá ![]()
@mlsalkaM píše:
@Carmen6 uvařit a horkou v hrnci přikrýt pokličkou, zabalit do ručnímu, utěrky, deky a šup pod peřinu.
To ani zajimave
jak dlouho to timto zpusobem vydrzi teple?
No ja bych nejradsi udelala cerstvou az to odpoledne, ale budu tu mit hosty, tak to asi neni moc vhodne…
Dej si kaši do plastové mísy a strč do pytlíku a ohřej v mikrovlnce…Vím, že v mikrovlnce jsi nechtěla, ale po několila minutách ohřívání takto v páře a několika promíchání je jako čerstvá…děláme to tak léta ![]()
S Tim predvarenim je to dobry napad, taky me to Uz napadlo. No snad me hoste neukamenuji ![]()
No ja ji ohrivam v mikrovlnce, ale vsechnu, ohrivam v mise tak do pulky pozadovane teploty. Pak pridam trochu tepleho mleka, rozehrate maslo a promicham a doohreju opet v mikrovlnce. Ale je fakt, ze vic jak ctyri porce jsem neohrivala