Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Petunye Co takhle se zeptat tam, kde jí to nastřelovali nebo zajít k dr.?
Taky jsme mazali framykoinem a porad s tim hejbali aby to nezarostlo napevno
jeste taky zalezi co mate za nausnice. Krouzky nebo pecicky? pecicky maj obcas tendence hnisat jak je v nich ucho vic zmacknuty…
Správně nastřelené ošetření nepotřebují. Při problému k doktorce pro Framykoin. Nicméně možná máte jen smůlu a nesnese v uších skoro nic.
My jsme neošetřovali nijak. Paní co je nastřelovala říkala, že stačí omývat vodou při koupání, hlavně neprotáčet (tím se prý narušují strupy, praskají a vzniká tak místo pro průnik infekce) a kdyby to začalo hnisat, tak pro framykoin. Tak jsme se tím řídili, náušničky rozhodně nezarostly, nic nehnisalo, vše ok. Asi po roce jsme je vyměnili za zlaté a taky naprosto bez problémů. Ty nastřelovací byly z bioplastu.
Ahoj, chci se zeptat, jak pecujete o usi s nausnici. Cistite denne nejak? nebo jen omyjete pri koupani? my jsme min. tyden nasadili nausnice z bileho zlata.Uz kdyz mela ty nastrelovaci tecky tak nas zlobilo prave ucho a obcas trochu dole oteklo a bylo tam trochu hnisu.Tak jsem cistila a mazala.Kdyz jsem prestala mazat tak se to zas objevilo. Myslela jsem, ze az dame zlato, tak to prestane. Jenze ne, zase se to na stejnem uchu dela, druhe to nedela. Prece nebudu kazdy den mazat nejakym pripravkem ne? jak teda osetrujete nausnice v usich?popr.co mam delat s tim zlobivym uchem?